Кариерата на Chef Essam Sayed Mohamed Nasrallah се развива в Египет и Саудитска Арабия.
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Впечатляващи опаковки за успешни търговски стратегии
Олимпорт – автентичният вкус на Средиземноморието!

Президентът на Египетската кулинарна асоциация Executive Chef Essam Sayed Mohamed Nasrallah представя родината си на GastronomiX 2025

Топ-кулинарят пристига в България специално за форума, който ще завладее София от 18 до 21 февруари

Президент на Египетската Кулинарна АсоциацияОсновател на Асоциация „Египетски готвачи – Червено море; Съдия в LE MONDALE DES ARTS SUCRÉS в Париж
Президент на Египетската Кулинарна Асоциация
Основател на Асоциация „Египетски готвачи – Червено море
Съдия в LE MONDALE DES ARTS SUCRÉS в Париж

На най-високо ниво ще бъде представена Египет на форума за висша кулинария GastronomiX 2025. Специално за формата, който се провежда в рамките на хорека изложението СИХРЕ, в България пристига Executive Chef Essam Sayed Mohamed Nasrallah.

Президентът на Египетската кулинарна асоциация ще участва във форума, който от 18 до 21 февруари ще се разгърне в темата „Средиземноморието – море от вкусове“, на която съорганизатор е Гилдията на професионалните готвачи на гръцката гастрономия, а с пълната си енергия се включва Executive сhef Stilianos Dingas.

GastronomiX 2025 ще стартира на 18 февруари, в рамките на хорека изложение СИХРЕ
GastronomiX 2025 ще стартира на 18 февруари, в рамките на хорека изложение СИХРЕ

Executive Chef Essam Sayed Mohamed Nasrallah е основател на Асоциация „Египетски готвачи-Червено море“ и е съдия в LE MONDALE DES ARTS SUCRÉS в Париж и много други кулинарни състезания. Наред с това сертифицираният главен готвач съчетава професионалната си кариера с дейността си като сертифициран кулинарен треньор.

Essam Sayed Mohamed планира всичко от край до край

Пътят из дебрите на кулинарията за Executive Chef Essam Sayed Mohamed Nasrallah започва от специаността „Туризъм и хотелиерство“ и Кулинарен център за обучение на готвачи. Кариерата му се развива в кухните на висококласни хотели в Египет и Саудитска Арабия. 

Днес е съсредоточил усилията си в Catrion – Саудитската кетъринг авиокомпания Jeddeh Jeddah, като директор на вип събития. Той следи за планирането и изпълнението на събития за всички VIP функции. Планира и координира концепцията на залата, менютата, най-високото ниво на обслужване и оборудване, управлява бюджета и договаря цените с различни доставчици.

И Вие ли искате да разберете, какво ще покаже Executive Chef Essam Sayed Mohamed Nasrallah на GastronomiX 2025? Тогава посетете формата, който през тази година ще се разгърне върху „Средиземноморието – море от вкусове“ от 18 до 21 февруари в Интер Експо Център.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Между Тунис и Саудитска Арабия: Executive Chef Ameur Еltaief не спира да реализира кулинарни проекти

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари

Вкусът обединява народите; доказва ни го президентът на TEŞPAKON Executive Chef Öner Çulfaz

Chef Симеон Николов – виртуозът, създаващ кулинарни пътешествия в ресторанта със звезда Мишлен „OZ“

Водещият гръцки кулинар Executive Chef Stilianos Dingas ще участва в GastronomiX 2025

Из дебрите на тунизийската и международната кулинария с азиатско влияние: пътешествие с Executive Chef Sambri Takouk