Дата на събитието: 18 – 21 февруари 2025 г.
Място на провеждане: Интер Експо Център – София
Поредност: 22-ро издание
Достъп: билети
Организатор: Интер Експо Център
СИХРЕ – международно изложение за хотелско. ресторантско и кетъринг оборудване. Форумът, предлагащ цялостен панорамен поглед над хорека сектора и неговото развитие – ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване. СИХРЕ предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни изложители, с интерес към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.
Рецептата на успеха за хотелския и ресторантьорски бизнес на изложението включва тематично разделени зони за фирмите участници, както и атрактивни зони за демонстрации. В 4-те дни на събитието изложители и посетители откриват перфектния баланс между запознаване с иновативни решения, създаване на нови контакти, както и забавление в многобройните съпътстващи събития.
Профил на изложението:
- Професионално кухненско, барово, сладкарско, кетъринг и търговско оборудване
- Кухненска посуда
- Хотелско и ресторантско обзавеждане
- Санитарно, хигиенно оборудване и консумативи
- Хотелски консумативи и оборудване
- СПА и фитнес оборудване
- Професионални почистващи, перачни и гладачни машини
- Интериорен текстил
- Охранителни, информационни системи и специализиран софтуер
- Производство на рекламно-информационни елементи
- Униформено и работно облекло
Профил на посетителите
- Ресторанти, пицарии, кетъринг компании, кафетерии, барове и клубове
- Вериги за бързо хранене
- Производители на хлебни и сладкарски изделия
- Хотели и хотелски вериги
- Супер и хипермаркети
- Заведения за обществено хранене и услуги
- СПА и уелнес центрове
- Архитекти, дизайнери и проектанти
- Дистрибутори
- Инвеститори в сферата на туризма
- Строителни компании
- Консултантски агенции
- Фирми за услуги в сферата на забавлението
СИХРЕ ПРЕДЛАГА БОГАТА СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА НА НАЙ-ВИСОКО НИВО:
- Форум за висша кулинария GastronomiX , организиран от Интер Експо Център, Гурме Пъблишинг и Българската асоциация на професионалните готвачи
- Бариста шампионат
- Bocuse d’Or – националната квалификация от най-престижното състезание за млади професионални готвачи
- Специализиран хотелски семинар
- Семинар по дигитален маркетинг за хотелиери и ресторантьори