Sihre

Дата на събитието: 18 – 21 февруари 2025 г.

Място на провеждане: Интер Експо Център – София

Поредност: 22-ро издание

Достъп: билети

Организатор: Интер Експо Център

СИХРЕ – международно изложение за хотелско. ресторантско и кетъринг оборудване. Форумът, предлагащ цялостен панорамен поглед над хорека сектора и неговото развитие – ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване. СИХРЕ предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни изложители, с интерес към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

Рецептата на успеха за хотелския и ресторантьорски бизнес на изложението включва тематично разделени зони за фирмите участници, както и атрактивни зони за демонстрации. В 4-те дни на събитието изложители и посетители откриват перфектния баланс между запознаване с иновативни решения, създаване на нови контакти, както и забавление в многобройните съпътстващи събития.

Профил на изложението:

  • Професионално кухненско, барово, сладкарско, кетъринг и търговско оборудване
  • Кухненска посуда
  • Хотелско и ресторантско обзавеждане
  • Санитарно, хигиенно оборудване и консумативи
  • Хотелски консумативи и оборудване
  • СПА и фитнес оборудване
  • Професионални почистващи, перачни и гладачни машини
  • Интериорен текстил
  • Охранителни, информационни системи и специализиран софтуер
  • Производство на рекламно-информационни елементи
  • Униформено и работно облекло

Профил на посетителите

  • Ресторанти, пицарии, кетъринг компании, кафетерии, барове и клубове
  • Вериги за бързо хранене
  • Производители на хлебни и сладкарски изделия
  • Хотели и хотелски вериги
  • Супер и хипермаркети
  • Заведения за обществено хранене и услуги
  • СПА и уелнес центрове
  • Архитекти, дизайнери и проектанти
  • Дистрибутори
  • Инвеститори в сферата на туризма
  • Строителни компании
  • Консултантски агенции
  • Фирми за услуги в сферата на забавлението

СИХРЕ ПРЕДЛАГА БОГАТА СЪПЪТСТВАЩА ПРОГРАМА НА НАЙ-ВИСОКО НИВО:

  • Форум за висша кулинария GastronomiX , организиран от Интер Експо Център, Гурме Пъблишинг и Българската асоциация на професионалните готвачи
  • Бариста шампионат
  • Bocuse d’Or – националната квалификация от най-престижното състезание за млади професионални готвачи
  • Специализиран хотелски семинар
  • Семинар по дигитален маркетинг за хотелиери и ресторантьори