TUNISIA CULINARY ASSOCIATES VICE PRESIDENT WICS BORD DIRECTOR Executive chef Ameur Eltaief
Иновации в спалната индустрия – колекция матраци Hespo на СИХРЕ 2025
Шеф-готвачът, който вдъхновява: chef David Veenstra
Зарядните станции за електромобили HESOTEC

Между Тунис и Саудитска Арабия: Executive Chef Ameur Еltaief не спира да реализира кулинарни проекти

Вицепрезидентът на Tunisia Culinary Associates, Ameur Еltaief, ще пристигне в България за форума на висшата кулинария – GastronomiX

TUNISIA CULINARY ASSOCIATES VICE PRESIDENT WICS BORD DIRECTOR Executive chef Ameur Eltaief
TUNISIA CULINARY ASSOCIATES VICE PRESIDENT
WICS BORD DIRECTOR
Executive chef Ameur Eltaief

Животът му е разделен между Тунис и Саудитска Арабия. Защото той създава множество кулинарни проекти, в качеството си на професионален готвач-консултант. Той е международно признат с таланта, уменията и приноса си. Той е ключово име на световната кулинарна сцена от близо 20 години. В следващите редове представяме Executive chef Ameur Еltaief, който ще пристигне в България през 2025г. специално за GastronomiX 2025 – форумът, посветен на висшата кулинария.

GastronomiX ще завладее съзнанията и сетивата от 18 до 21 февруари 2025г., в рамките на хорека изложение СИХРЕ. Форматът е плод на общите усилия на Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи и ще постави на фокус Средиземноморската кухня. Сред виртуозите, които ще представят тънкостите на този важен за световната кулинария регион, e вицепрезидентът на Tunisia Culinary Associates – Executive chef Ameur Еltaief. Заедно с него, Тунис ще бъде представена и от Executive Chef Sambri Takouk.

Ръководи собствените си ресторанти, не спира да консултира световни хотелски вериги
GastronomiX, на който ще ни срещне си Ameur Еltaief, ще завладее съзнанията и сетивата от 18 до 21 февруари 2025г
GastronomiX, на който ще ни срещне си Ameur Еltaief, ще завладее съзнанията и сетивата от 18 до 21 февруари 2025г

Executive chef Ameur Еltaief е работил в редица големи ресторанти и хотели като Holliday Inn Riyadh и др. Създател е в Бахрейн на редица ресторанти с интернационална кухня – италианска, бразилска, New York Cafe, Restaurant Camelot bistro restaurant и др. Ръководейки собствените си ресторанти, той никога не спира да консултира големи вериги хотели и ресторанти в Саудитска Арабия.

Ameur Еltaief e сред най-значимите имена в съвременната кулинария

Ameur Eltaief е отличен познавач на тунизийската и международната кухня, многократно награждаван за отличната му работата в гастрономията. Той е един от най-значимите съвременни готвачи с огромна принос в кулинарния свят и всеобщо международно признание.

В резултат на неспирните си усилия и вдъхновение, днес Ameur Eltaief е:

  • вицепрезидент на Tunisia Culinary Associates
  • директор на борда на WICS
  • координатор по финансовите въпроси на WICS
  • генерален директор на AMAL AL TEEB
  • международен съдия на WIICS и WICS
  • консултант и член на ATPAK в Саудитска Арабия
  • президент на HALAL STAR

Към FACEBOOK страницата на Gastronomix

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

ИАНМСП подкрепя българските компании, желаещи да участват с щанд на изложение СИХРЕ

Звездите на Gastronomix 2018 Disfrutar в Барселона спечелиха приза най-добър ресторант в света

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари