Executive Chef Öner Çulfaz е сертифициран международен съдия, участвал в над 300 международни кулинарни състезания
Иновации в спалната индустрия – колекция матраци Hespo на СИХРЕ 2025
Шеф-готвачът, който вдъхновява: chef David Veenstra
Зарядните станции за електромобили HESOTEC

Вкусът обединява народите; доказва ни го президентът на TEŞPAKON Executive Chef Öner Çulfaz

С носителя на 3 рекорда Гинес ще се срещнем на форума за висша кулинария GastronomiX 2025 в Интер Експо Център

Executive Chef Öner Çulfaz е сертифициран международен съдия, участвал в над 300 международни кулинарни състезания
Executive Chef Öner Çulfaz
WICS & TAŞPAKON
GENERAL PRESIDENT

Executive Chef Öner Çulfaz е човекът, събиращ различните кухни на света, доказвайки, че „вкусът обединява народите“. Притежател е на три световни рекорда на Гинес. Създал е най-голямата баклава в света, най-голямата торта в света и 1453 различни вида предястия, достигайки по този начин незабравими постижения с екипа си. Именно президентът на една от най-многобройните кулинарни федерации в света, TEŞPAKON (Федерация на професионалните готвачи, сладкари и пекари на Турция), ще е един от двамата представители на Югоизточната ни съседка по време на GastronomiX 2025.

GastronomiX 2025 ще стартира на 18 февруари, в рамките на хорека изложение СИХРЕ
GastronomiX 2025 ще стартира на 18 февруари, в рамките на хорека изложение СИХРЕ

Форумът за висша кулинария GastronomiX 2025 ще завладее София от 18 до 21 февруари в Интер Експо Център. Това ще се случи в рамките на изложението за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване СИХРЕ.

Да реализираш фестивали, обединяват над 60 държави…

Започнал кулинарното си пътешествие през 1992 г., като Executive Chef в международни хотелски и ресторантьорски групи, днес Öner Çulfaz е високо оценяван от гастрономическа гилдия по света заради усилията и креативността си. Той е президент на TEŞPAKON (Федерация на професионалните готвачи, сладкари и пекари на Турция) и на WICS (World Islamic Culinary Society – Световна ислямска кулинарна организация).

Executive Chef Öner Çulfaz  е сертифициран международен съдия, участвал в над 300 международни кулинарни състезания. Създадел е на най-големите гастрономически фестивали в страната си – над 360 на брой. Тези събития се превръщат в своеобразни международни форуми, обединявайки готвачи от 60 държави и популяризирайки културните и кулинарни традиции на всяка държава.

Executive Chef Öner Çulfaz, заедно с Executive Chef ZEYNEP CEREN AKKÖK ще представи Турция

На GastronomiX 2025 Executive Chef ÖNER ÇULFAZ ще представи Турция заедно с Executive Chef ZEYNEP CEREN AKKÖK. Искате да посетите българския форум за висша кулинария, организиран от Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи? Вратите ще бъдат отворени от 18 до 21 февруари, а на www.iec.urboapp.com можете да се сдобиете с билета си за посещение.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари

Chef Симеон Николов – виртуозът, създаващ кулинарни пътешествия в ресторанта със звезда Мишлен „OZ“

Водещият гръцки кулинар Executive Chef Stilianos Dingas ще участва в GastronomiX 2025

Между Тунис и Саудитска Арабия: Executive Chef Ameur Еltaief не спира да реализира кулинарни проекти

Из дебрите на тунизийската и международната кулинария с азиатско влияние: пътешествие с Executive Chef Sambri Takouk