Новини
28.11.2024
СИХРЕ ще привлече хиляди представители на ключовия икономически сектор в Интер Експо Център на 22-ото си издание
15.02.2024
„Радвам се, че съм в София – този прекрасен град“, каза Кике Дакоста и разкри на публиката в Интер Експо Център основното си мото – използване на местни продукти и максималното им оползотворяване.
(още…)
15.02.2024
От 13 до 16 февруари: какво ни предлага съпътстващата програма на хорека изложение СИХРЕ и българския форум за висша кулинария в края на седмицата?
(още…)
14.02.2024
Сомелиерът на МЕТРО България притежава богат опит както у нас, така извън пределите на страната
(още…)
13.02.2024
Три години след първите си стъпки в Pastry Academy, в партньорство с Милен Григоров, създава едноименната пекарна Bake & Coffee
(още…)
13.02.2024
Повече за Тортената къща и пътя на сладкаря, ще разберем на GastronomiX 2024, от 12.00 часа, на 16 февруари
(още…)
No posts found