Executive chef Zeynep Ceren Akkök е сред най-популярните фигури в съвременната гастрономия на Турция
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Впечатляващи опаковки за успешни търговски стратегии
Олимпорт – автентичният вкус на Средиземноморието!

Кулинарията и предприемачеството са нейна страст: Executive chef Zeynep Ceren Akkök

Като представител на Турция шеф-готвачът се включва в GastronomiX – форумът за висша кулинария, който от 18 до 21 февруари ще се проведе в София

Executive chef Zeynep Ceren AkkökForeign relations consultant of TAŞPAKON
Executive chef Zeynep Ceren Akkök
Foreign relations consultant of TAŞPAKON

С една от най-популярните фигури в съвременната гастрономия на Турция и представител на новото поколение професионални готвачи предстои да се срещнем съвсем скоро. Да, тя е Executive chef Zeynep Ceren Akkök. Удостоена с много международни и национални титли, тя, заедно с Executive Chef Öner Çulfaz, ще представи родината си на наближаващия форум за висша кулинария GastronomiX

Като едно от най-очакваните кулинарни събития в България и на Балканите, GastronomiX 2025 ще отвори врати от 18 до 21 февруари в София. Това ще се случи в рамките на хорека изложение СИХРЕ. А организаторите на GastronomiX – Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи са подготвили поредица от срещи с шеф-готвачи от световната сцена на форматът, чийто основен партньор е AVA-M.

Всички те ще съсредоточат вниманието ни върху „Средиземноморието – море от вкусове“. „Темата попада в акцентите през тази година“, споделят организаторите. Тя се реализира благодарение на Гилдията на професионалните готвачи на гръцката гастрономия и Executive сhef Stilianos Dingas.

„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
Executive chef Zeynep Ceren Akkök e посветена в турската национална кухня

Именно в тази динамична среда ще е срещата на публиката с Executive chef Zeynep Ceren Akkök. Следвала и е развила кулинарни знания в традиционната турска кухня и в съвременната световна гастрономия, днес тя е консултант по международни отношения на TAŞPAKON и Представител на Турция в WICS.

Под ръководството на TAŞPAKON Zeynep Ceren Akkök развива движението за национална турска кухня. Отговорник е за популяризирането на местни храни в региона Чанаккале.

Освен това Executive chef Zeynep Ceren Akkök е носителка е на наградата за предприемачество „Avea My Life Idea 2009“. Координатор е на конкурса „Gastro Bodrum Festival 2024“. Участник е и победител в множество състезания по гастрономия, където заема челни места. Съорганизатор на формата „Средиземноморието – море от вкусове“ е Гилдията на професионалните готвачи на гръцката гастрономия и с помощта на Executive сhef Stilianos Dingas.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари

Вкусът обединява народите; доказва ни го президентът на TEŞPAKON Executive Chef Öner Çulfaz

Впускаме се в тънкостите на палестинската кухня и висшата кулинария с Executive chef Husameddin K. H. Bassalat

Из дебрите на тунизийската и международната кулинария с азиатско влияние: пътешествие с Executive Chef Sambri Takouk

Chef Симеон Николов – виртуозът, създаващ кулинарни пътешествия в ресторанта със звезда Мишлен „OZ“

Между Тунис и Саудитска Арабия: Executive Chef Ameur Еltaief не спира да реализира кулинарни проекти

Водещият гръцки кулинар Executive Chef Stilianos Dingas ще участва в GastronomiX 2025

Президентът на Египетската кулинарна асоциация Executive Chef Essam Sayed Mohamed Nasrallah представя родината си на GastronomiX 2025

Първият в Гърция Meat Ιllusion Chef – George Lorenzos ще предаде вдъхновения и познания на публиката в България