Шеф Александров е бил част от журито на Готвач на годината към Българската Асоциация на Професионалните Готвачи.
Рекордна посещаемост отчетоха изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Кулинарни виртуози и експерти в дизайна и мебелите: какво предлага програмата в последния ден на СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ? 
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ

С над 25 годишен професионален опит, шеф-готвач Илиян Александров се включва в GastronomiX 2025

Като част от екипа на AVA-M, участвалият в много международни състезания готвач се включва в събитие, посветено на Zero waste

Шеф Илиян Александров е бил част от журито на Готвач на годината към Българската Асоциация на Професионалните Готвачи.
Шеф Илиян Александров е бил част от журито на Готвач на годината към Българската асоциация на професионалните готвачи

От 18 до 21 февруари в София, в рамките на хорека изложение СИХРЕ, ще можем да се насладим и на форума за висша кулинария GastronomiX. Форматът ще ни срещне с именити шеф-готвачи от България и чужбина. Сред тях ще е шеф-готвач Илиян Александров, част от екипа на фирма AVA-M, който ще видим още през първия ден – 18 февруари, от 12.30 часа в изложбена зала 1 на Интер Експо Център, сцена „GastronomiX“.  

Шеф-готвач Илиян Александров ще излезе на сцената заедно с шеф-готвач Лозан Иванов на презентацията «Zero waste – иновации и нови технологии в машините за вакумиране, Су Вид и Peco Jet“, организирана от AVA-M. Компанията е и основен партньор на GastronomiX 2025 – форумът за висша кулинария, ортганизиран от Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи.

„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
Илиян Александров – главен готвач, технолог, участник в международни състезания, журирал в престични конкурси

С над 25-годишен опит в професионалната кулинария шеф-готвач Илиян Александров е известен като всестранно развита личност. Присъедниява към екипа на фирма AVA-M през август 2024 г. Работил е в Хотел Хилтън 15 години, където от 2018 до 2024г. е главе готвач. В професионалния си път е бил и технолог във верига заведения в София и страната.

Участвал е в международни сътезания в Русия и Турция като част от кулинарния отбор на България, както и на Кулинарната Олимпиада в Ерфурт през 2008 г.

Шеф Александров е бил част от журито на Готвач на годината към Българската Асоциация на Професионалните Готвачи. А какво ще ни разкрие в презентацията «Zero waste – иновации и нови технологии в машините за вакумиране, Су Вид и Peco Jet“? Предстои да разберем на 18 февруари, от от 12.30 часа в изложбена зала 1 на Интер Експо Център, сцена „GastronomiX“.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Шеф-готвачът Лозан Иванов и мисията му да запознава ресторантьорите с най-новите тенденции

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари

За първи път: майстори-ножари се събират от 18 февруари в Интер Експо Център

Над 120 участници се включват в очаквано от хорека сектора изложение

Съпътстваща програма