Кулинарят с над 12 години професионален опит ще се включва в презентацията на фирма AVA-M, посветена на нулевия отпадък и новите технологии

Неговата мисия е да запознава и образова ресторантьорите с най-новите тенденции на пазара. Той е шеф-готвач Лозан Иванов, който на 18 февруари, заедно с шеф-готвач Илиян Александров ще участва във форума за висша кулинария GastronomiX. Двамата ще се съсредоточат върху презентацията Zero waste – Иновации и нови технологии в машините за вакумиране, Су Вид и Peco Jet, организирана от компания AVA-M.
Форумът за висша кулинария се реализира с усилията на Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи. В събитието, чийто основен партньор е AVA-M, през тази година се включват близо 20 шеф-готвачи, а „Средиземноморието-море от вкусове“ ще бъде основен фокус от 18 до 21 февруари в Интер Експо Център.
С над 12 години опит, шеф Лозан Иванов е преминал през всички позиции в кухнята

Днес шеф-готвач Лозан Иванов е част от екипа на AVA-M. За да стигне дотук, той изминава дълъг път. Кулинарят е натрупал над 12 години стаж, преминавайки през всички позиции в професионалната кухния. 8 години е прекарал в екипите на шеф Виктор Ангелов, под чието ръководство усвоява най-добрите практики в сферата.
Лозан Иванов има задълбочени познания в областта на кулинарията и управлението на ресторанти. През последните две години насочва уменията си към продажбите на професионално кухненско оборудване. Неговата мисия е да запознава и образова ресторантьорите с най-новите тенденции на пазара.
Искате да видите на живо шеф-готвач Лозан Иванов и да почерпите от неговите знания и умения? Посетете форума за висша кулинария GastronomiX, който се провежда в рамките на хорека изложение СИХРЕ 2025.
Над 120 участници се включват в очаквано от хорека сектора изложение
За първи път: майстори-ножари се събират от 18 февруари в Интер Експо Център
Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари
Хорека секторът се подготвя за изложение СИХРЕ 2025