Сигурни сме, че участието на Сhef David Veenstra в GastronomiX 2025, осезаемо ще допринесе за присъствието ни
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Впечатляващи опаковки за успешни търговски стратегии
Олимпорт – автентичният вкус на Средиземноморието!

Шеф-готвачът, който вдъхновява: chef David Veenstra

Представяме кулинарния виртуоз от Нидерландия, преминал обучения в кухни със звезди Michelin, творил на круизни кораби и доказал се днес като кулинарен съветник по света

Сигурни сме, че участието на Сhef David Veenstra в GastronomiX 2025, осезаемо ще допринесе за присъствието ни
Сhef David Veenstra

Кулинарията е негова гордост. Перфекционизмът е като религия за него, а  сред основните му стремежи е да предаде знанията си. Да, в следващите редове Ви запознаваме с chef David Veenstra. Именно той ще представя Нидерландия на форума за висша кулинария GastronomiX 2025 в Интер Експо Център

Очакваният с интерес формат ще стартира в София на 18 февруари и до 21-и, в рамките на хорека изложение СИХРЕ, ще ни срещне със световни имена от кулинарията и гастрономията. Те пристигат у нас специално за формата в GastronomiX „Средиземноморието – море от вкусове“, чийто съорганизатор е Гилдията на професионалните готвачи на гръцката гастрономия, с ексклузивната помощ на Executive сhef Stilianos Dingas.

„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни

„Кариерата на Дейвид Веенстра като готвач започва през 1990 г. в прекрасен горски ресторант“, споделят организаторите Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи. Изучавайки тънкостите на гастрономията и кулинарията, той се обучава в няколко кухни със звезди Michelin и шеф-готвачи от Masterchef.

Кулинарни пътешествия

Осэзнавайки, че се е запознал с тънкостите в занаята си, chef David Veenstra се впуска в поредица от професионални приключения на различни круизни кораби.

Там той е су-шеф, а след това започва да управлява собствения си ресторант и работи като кулинарен съветник. Вече 12 години е шеф-готвач на свободна практика.

Любимият продукт на chef David Veenstra

„Гордея се, че вече 10 години съм съм част от екипа от готвачи на Van Drie Group“, споделя chef David Veenstra. Виртуозът отбелязва, че любимият му продукт е телешкото. И както самият той подчертава – „всички типове разфасофки на продукта“.

Именно телешкото е „звездата“ на демонстрациите за клиенти, семинарите, майсторските класове, изтънчените обяди и телевизионните продукции, които реализира.

Сигурни сме, че участието на Сhef David Veenstra „Средиземноморието – море от вкусове“, като един от акцентите на GastronomiX 2025, с основен партньор AVA-M осезаемо ще допринесе за присъствието на всеки от нас. Затова с нетърпение очакваме срещите от първо лице с всички шеф-готвачи от България, Гърция, Турция, Египет, Тунис, Палестина и Холандия, които ще се включат с цялата си енергия и вдъхновение.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари

Световни кулинари представят „Средиземноморието – море от вкусове“ на GastronomiX 2025