На 20 февруари, от 14:00 ч. българският виртуоз Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев излиза на сцената заедно с шеф Gabriele Marrucci и Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio

Преминал обучение във FEDERAZIONE ITALIANA PIZZAIOLI NEL MONDO и PIZZA NEWS SCHOOL
Притежава сертификат за „Пица-инструктор“ от PIZZA NEWS SCHOOL
Пица-шампион на България за 2012г.
Международен пица-шампион през 2012 и 2015г
Златен медалист от Международния шампионат по пица в Румъния, 2016г
Носител на трофей Клаудио Тоедор, 2016г
Пицата е вашата страст? Съветваме Ви да си запазете 20 февруари, четвъртък, и часовете от 14:00 до 15:00, защото тогава ще имате възможност да се срещнете със самия Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев. Известният по цял свят с професионализма и креативността си българин ще се включи във форума за висша кулинария GastronomiX 2025, който пък ще завладее София от 18 до 21 февруари.
Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев, заедно с с шеф Gabriele Marrucci и Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio ще излезе на сцената, за да представи своята визия и концепция по темите „Пшенично брашно с нисък гликемичен индекс“ и „Безглутенова пица с моцарела без лактоза“. В GastronomiX 2025, който се организира от Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи, с основното партньорство на AVA-M, Адриан Пантелеев се включва благодарение на фирма Delita Trade, която ще открием в зала 1, щанд А12.
Да проучиш създаването на пица до най-малкия детайл

Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев е създател и Главен инструктор на първата бългаска академия за пицари BG PIZZA SCHOOL. Той притежава изключително богат професионален опит в областта на Италианската кулинария, със специализация към класическата Италианска пица.
Майсторът успешно е преминал обучение в две от най-известните Италиански школи: FEDERAZIONE ITALIANA PIZZAIOLI NEL MONDO и PIZZA NEWS SCHOOL. Притежава сертификат за „Пица-инструктор“, издаден от школата PIZZA NEWS SCHOOL с права за провеждане на курсове за професионални пицари в България (http://www.pizzanewsschool.it/adrian.pantaleev).
Какво включва биографията на Адриан Пантелеев?
Всъщност биографията на Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев е един истински учебник за пътя на световния професионалист. През годините той получава поредица от отличия от състезания за най-добър пицар: Шампион на България за 2012 г, Международен шампион през 2012 г и 2015 г, златен медалист от Международния шампионат по пица в Румъния през 2016 г. Носител е на трофей Клаудио Тоедор през 2016 г.

Хорека секторът се подготвя за изложение СИХРЕ 2025
Световни кулинари представят „Средиземноморието – море от вкусове“ на GastronomiX 2025
Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари
ИАНМСП подкрепя българските компании, желаещи да участват с щанд на изложение СИХРЕ