Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio открива страстта си към пицата, докато учи инженерство и архитектура
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Впечатляващи опаковки за успешни търговски стратегии
Олимпорт – автентичният вкус на Средиземноморието!

Пица-виртуозът Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio не спира да експериментира с нови техники и вкусове

Специализирал в приготвянето на Pizza in Pala, Pizza in Teglia и безглутенова пица, майсторът  се включва в две презентации на GastronomiX 2025

Майстор-пицарТехнически инструктор в Pizza News School Технолог в Grandi Molini Italiani S.p.A.
Майстор-пицар
Технически инструктор в Pizza News School
Технолог в Grandi Molini Italiani S.p.A.

До началото на форума за висша кулинария GastronomiX 2025 ни делят две седмици. Точно толкова време остава и до очакваната среща с Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio – едно от световните имена в приготвянето на пица, който ще пристигне за форума, който ще се проведе в София от 18 до 21 февруари, в рамките на хорека изложение СИХРЕ

„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни

Майстор-пицар, технически инструктор в Pizza News School, технолог в Grandi Molini Italiani S.p.A., Venezia и собственик на пицария в Казерта, Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio ще се включи в презентациите „Пшенично брашно с нисък гликемичен индекс“ и „Безглутенова пица с моцарела без лактоза“. Това ще се случи от 14.00 до 15.00 на 20 февруари, четвъртък – третият ден на GastronomiX 2025. Форматът се реализира от Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи, с основното партньорство на AVA-M. А Antonio Buonaugurio ще видим благодарение на Delita Trade.

От „Инженерство“ и „Архитектура“ до пица-страстта

Да, точно така. Пътят към съвършенството на Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio започва, когато той специализира инженерство и архитектура. Той открива страстта си към света на пицата и избира да посвети живота си на магията на брашното и водата.

От 2017 г. е част от Pizza News School Antonio Buonaugurio

Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio като специализира в приготвянето на Pizza in Pala, Pizza in Teglia и безглутенова пица. Всеки ден експериментира с нови техники и вкусове. От 2017 г. е неразделна част от Pizza News School.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
                                                                                            Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Хорека секторът се подготвя за изложение СИХРЕ 2025

Създателят и главен инструктор на BG PIZZA SCHOOL Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев се впуска в GastronomiX

Да се посветиш на обучението на младите професионалисти и развиването на нови продукти – Шеф Gabriele Marrucci

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари