Gabriele Marrucci ще излезе на сцената от 14:00 до 15:00 в четвъртък 20 февруари
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Впечатляващи опаковки за успешни търговски стратегии
Олимпорт – автентичният вкус на Средиземноморието!

Да се посветиш на обучението на младите професионалисти и развиването на нови продукти – Шеф Gabriele Marrucci

На GastronomiX 2025 специалистът ще се включи в презентациите „Пшенично брашно с нисък гликемичен индекс“ и „Безглутенова пица с моцарела без лактоза“ на 20 февруари

Дипломиран биолог Технолог в Grandi Molini Italiani S.p.A., Venezia
Дипломиран биолог
Технолог в Grandi Molini Italiani S.p.A., Venezia

Енергичен, с всестранно развити интереси, посветен на развиването на нови продукти и обучаването на млади професионалисти професионалисти в тънкостите на тестото и магията на втасването и ферментацията. Това е шеф Gabriele Marrucci –  технолог в Grandi Molini Italiani S.p.A., Venezia. Специалистът пристига в България специално за форума за висша кулинария GastronomiX 2025 и участието си в две от презентациите на формата – „Пшенично брашно с нисък гликемичен индекс“ и „Безглутенова пица с моцарела без лактоза“. 

След като се дипломира като биолог през 2001 г. , шеф Gabriele Marrucci пристига в Молино ди Ливорно. Първоначално е лабораторен анализатор, а по-късно като технолог в Grandi Molini Italiani S.p.A. За него „бялото изкуство“ е не просто занаят, а всепоглъщащо преживяване – синтез от наука, неугасваща страст, дълбоко доверие в силата на екипната работа и непрестанен стремеж към нови хоризонти.

Когато познаваш всички тънкости на мелничарството
„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни

Именно многопластовия подход на шеф Gabriele Marrucci към приготвянето на тесто, печива с продължителна ферментация и пица изкуството, му позволява да осъществява ценни консултации в Италиански работилници за занаятчийско производство. В тях специалистът развива нови продукти и обучава младите професионалисти в тънкостите на тестото и магията на втасването и ферментацията.

Като дълбок познавач на мелничарството и характеристиките на зърното, отглеждано в различните кътчета на Европа, той умело съчетава професионалния си път със силна спортна страст. Години наред ръководи националния отбор на Италия по плуване за спортисти, претърпели трансплантации.

Шеф Gabriele Marrucci ще бъде в Интер Експо Център на 20 февруари

Искате да почерпите от опита и експертизата на шеф Gabriele Marrucci? Достатъчно е да посетите GastronomiX 2025; билетите са достъпни на www.iec.urboapp.com. Специалистът ще излезе на сцената от 14:00 до 15:00 в четвъртък 20 февруари, а главна заслуга за това има екипът на фирма Delita Trade. Организатори на българския форум за висша кулинария са Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи, с основното партньорство на AVA-M. GastronomiX 2025 ще завладее София от 18 до 21 февруари.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Съпътстваща програма

Създателят и главен инструктор на BG PIZZA SCHOOL Maestro Instruttore Pizzaiolo Адриан Пантелеев се впуска в GastronomiX

Хорека секторът се подготвя за изложение СИХРЕ 2025

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари

ИАНМСП подкрепя българските компании, желаещи да участват с щанд на изложение СИХРЕ