Executive Chef Alexandros Perdikomatis ще представи своята визия за кухнята на Средиземноморието
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Впечатляващи опаковки за успешни търговски стратегии
Олимпорт – автентичният вкус на Средиземноморието!

Посветен на популяризирането на гръцката кухня: Executive Chef Alexandros Perdikomatis

С интерес към гастрономията от ранна възраст, Alexandros Perdikomatis се включва в GastronomiX и Средиземноморието – море от вкусове

Създател на специални RUB С ПЛОДОВ ВКУСАкционер на FOOD CHANNEL Съсобственик и президент на гръцкия институт по гастрономия Почетен член на CHEFS CLUB OF HELLENIC GASTRONOMY Член на WOACS Член на HELLENIC CHEFS FEDERATION
Създател на специални RUB с плодов вкус
Акционер на FOOD CHANNEL
Съсобственик и президент на гръцкия институт по гастрономия
Почетен член на CHEFS CLUB OF HELLENIC GASTRONOMY
Член на WOACS
Член на HELLENIC CHEFS FEDERATION

Син на гръцки емигранти в Америка. Израстнал в американския щат Тексас. С явен интерес към гастрономията, проявен още в ранна детска възраст. Да, в следващите редове Ви представяме известният кулинар Executive Chef Alexandros Perdikomatis. Той ще пристигне в България специално за форума за висша кулинария GastronomiX, който от 18 до 21 февруари отваря врати в Интер Експо Център, в рамките на хорека изложение СИХРЕ и се организира от Интер Експо Център и Българската асоциация на професионалните готвачи, с основното партньорство на AVA-M

Executive Chef Alexandros Perdikomatis е един от виртуозите, които ще се впуснат в темата „Средиземноморието – море от вкусове“. Нейн съорганизатор е Гилдията на професионалните готвачи на гръцката гастрономия, а с цялата си енергия и експертиза се впуска Executive сhef Stilianos Dingas. Executive Chef Alexandros Perdikomatis, заедно с Executive сhef Stilianos Dingas и Meat Ιllusion Chef – George Lorenzos ще представят Гърция на GastronomiX 2025. 

Верен на ценностите на гръцката кухня

Работил в района на Астория заедно с известни професионални готвачи, които му вдъхват любовта към кулинарното изкуство, Executive Chef Alexandros Perdikomatis остава винаги верен на ценностите на гръцката кухня. Той не спира да я популяризира в страните, в които работи и се развива професионално.

„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни
„Средиземноморието – море от вкусове“ е темата, която четири дни ще завладява вниманието ни

По пътя си към съвършенството кулинарят е посещавал много семинари за техники за опушване на храни, подправки и кулинарни техники. Разработва и усъвършенства техники за печене на барбекю и е създател на множество специални Rub с плодов вкус, които със своята уникалност са навлезли в кухните на много професионални готвачи в целия свят.

Executive Chef Alexandros Perdikomatis е високо ценен в международната кулинария

С богат опит в бизнеса, Executive Chef Alexandros Perdikomatis има собствен ресторант във Франция. По време на Олимпийските игри се откроява като един от най-добрите за хранене на чуждестранните спортни делегации.

Освен това Executive Chef Alexandros Perdikomatisе:

  • съсобственик и президент на Гръцкия Институт по гастрономия
  • един от акционерите на Food Channel
  • известно и уважавано име в международната кулинария
  • почетен член на Chefs Club of Hellenic Gastronomy, член на международната асоциация на готвачите WOACS и член на Hellenic Chefs Federation

Искате да научите повече за кулинарията, да се запознаете с нови техники и да ги овладеете? Срещата с Executive Chef Alexandros Perdikomatisе на GastronomiX и „Средиземноморието – море от вкусове“ със сигурност ще допринесе сериозно за това. Билетите за посещение ще откриете на www.iec.urboapp.com.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Водещият гръцки кулинар Executive Chef Stilianos Dingas ще участва в GastronomiX 2025

Първият в Гърция Meat Ιllusion Chef – George Lorenzos ще предаде вдъхновения и познания на публиката в България

Chef Христо Фильов, който вече е в екипа най-добрия ресторант на света за 2023г, ни завладява на GastronomiX

Хорека секторът се подготвя за изложение СИХРЕ 2025

Световни кулинари представят „Средиземноморието – море от вкусове“ на GastronomiX 2025