Оптимални решения за кухнята откриваме в зала 2, щанд B2 на изложение СИХРЕ 2025
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Впечатляващи опаковки за успешни търговски стратегии
Олимпорт – автентичният вкус на Средиземноморието!

Триатлонът на професионалната кухня

ВЕРА 94 вече над 30 години предоставя ключови иновации за хорека СЕКТОРА

Оптимални решения за кухнята откриваме в зала 2, щанд B2 на изложение СИХРЕ 2025
Оптимални решения за кухнята откриваме в зала 2, щанд B2 на изложение СИХРЕ 2025

Иновациите в професионалната кухня и тяхната роля за оптимизиране на процесите за приготвяне на храна, повишаване на качеството и намаляване на разходите е мисия на ВЕРА 94 вече 30 години. С цялата си енергия професионалистите от компанията се включват в българското хорека изложение СИХРЕ, което от 18 до 21 февруари ще обедини в София хиляди представители на сектора от България и чужбина. 

В зала 2, щанд B2 на Интер Експо Център, екипът на фирма ВЕРА 94 ще представи богат списък от продукти и услуги. „Открийте революционна система, която трансформира професионалното готвене. Намалете разходите и повишете ефективността“, споделят от компанията, сред акцентите на която попадат: iCombi Pro, iVario Pro, Irinox/ MultiFresh Next. С тях се спестява:

  1. 70 % по-малко енергия
  2. 60 % по-малко труд
  3. 95 % по-малко мазнини
Трансформация за всяка кухня

Конвектомат iCombi Pro е уред, който позволява приготвяне на разнообразни ястия с минимална човешка намеса. Всеки в кухнята може да работи с него, спестявайки време и усилия.

Мултифункционален уред iVario Pro замества традиционни методи за варене, пържене и готвене на пара, предлагайки максимална гъвкавост в кухнята. До 4 пъти по-бърз в приготвянето на храна в сравнение с класически обръщателни тигани.

Шоков охладител/замразител Irinox/ MultiFresh Next – идеалното решение за бързо охлаждане и замразяване с 2 пъти по-висока производителност, а също така и нискотемпературно готвене, втасване на тестени изделия, специални функции за шоколад, сладолед и сладкарство.

Присъстващите ще могат да участват в готвене на живо и да разберете как тези технологии могат да трансформират кухнята, като същевременно помогнат за повишаване на производителността и понижаване на разходите.

Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина
Изложение СИХРЕ отново ще обедини целия хорека сектора от България и чужбина

Хорека секторът се подготвя за изложение СИХРЕ 2025

Световни кулинари представят „Средиземноморието – море от вкусове“ на GastronomiX 2025

Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари

ИАНМСП подкрепя българските компании, желаещи да участват с щанд на изложение СИХРЕ