На хорека изложението СИХРЕ компанията представя от екстра върджин зехтини, оцети и маслини до сушени домати, каперси, рибни деликатеси и сол.

Олимпорт е компания посветена на мисията да подбира и доставя най-добрите и качествени италиански, испански, френски и гръцки кулинарни продукти, създадени както за професионалната кухня, така и за всяко домакинство.
От екстра върджин зехтини, оцети и маслини до сушени домати, каперси, рибни деликатеси и сол – всички те ще бъдат представени на хорека изложение СИХРЕ 2025. Международният формат ще се проведе в Интер Експо Център от 18 до 21 февруари.
„Ние сме важна част от професионалното развитие на младите кулинарни таланти на България, подкрепяме и участваме в обучителни и състезателни програми за ученици и суденти“, споделят от Олимпорт.
Тайните на средиземноморския вкус ще разкрие самият – Executive Chef Stilianos Dingas
„На форума за висша кулинария Gastronomix ще представим най-добрите решения за ХоРеКа и ритейл бизнеса, а на 19.02 от 13 ч на нашия щанд ще посрещнем специалния ни гост – Executive Chef Stilianos Dingas, който ще разкрие тайните на модерната средиземноморска кухня и вкус. Очакваме ви на входа на зала 1!“, приветстват от компанията.

На 18 февруари стартира хорека изложението СИХРЕ
За първи път: майстори-ножари се събират от 18 февруари в Интер Експо Център
Над 120 участници се включват в очаквано от хорека сектора изложение