Богата програма от майсторски класове на Gastronomix 2020

Богата програма от майсторски класове на известни шеф-готвачи очаква посетителите на четвъртото издание на Gastronomix 2020 - единствения по рода си у нас кулинарен форум за професионалисти. За поредна година форумът се провежда в рамките на изложението за хотелско и ресторантско оборудване – СИХРЕ.

С продуктите от БИС клиентът сам прави своите конфигурации

Индивидуалният подход е основен елемент в съвременния хорека сектор. Именно той заляга в успеха на фирма БИС, която ще представи продуктовото си портфолио по време на СИХРЕ 2020 от 28 до 31 януари в Интер Експо Център.

Фитнес оборудване на Сихре 2020

Active Gym - фитнес оборудване за атлети

Професионално оборудване за фитнес центрове ще открият посетителите на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ 2020, което ще отвори врати от 28 до 31 януари в Интер Експо Център.

СПА процедурата „флотация“ – за хора, които обръщат внимание на здравето си

В новата концепция на изложение СИХРЕ основен акцент e СПА. Сред предложенията пррез 2020г., са помещенията за процедурата „флотация“, представени от Spa Creative.

Керхер представя новата си батерийна платформа за професионални уреди за употреба на открито

Керхер пуска на пазара гама от здрави уреди на батерии за професионали потребители - от косачки до машини за издухване на листа и верижни триони. Със серията от иновативни продукти широката публика ще се запознае на изложение СИХРЕ 2020.

Чист въздук – с AIRFREE

Качеството на въздуха е в пряка връзка с доброто здраве. Като изложение, на което компаниите представят най-модерни и високотехнологични решения, на СИХРЕ 2020 хорека секторът ще се запознае с характеристиките на AIRFREE – въздухопречиствателят, който фирма ЕВАНС ще представи.

Елегантност, функционалност и природосъобразност, събрани в SHAPE WATER

Съвременният хорека сектор изисква от компаниите да създават продукти и консумативи, отговарящи както на екологичните, така и на увеличаващите се и прецизирани потребителски изисквания. Именно такова е предложението на SHAPE Smart Water Solutions, което ще бъде представено в Интер Експо Център по време на СИХРЕ 2020.

Готвене с компания Vera 94

Те са високотехнологични. Сами взимат решения. И могат да бъдат управлявани от разстояние – през смартфона, таблета или компютъра. Именно такива са технологичните системи за готвене, които Vera 94 ще ни представи на СИХРЕ 2020.

Epson обогатява продуктовата си гама от принтери

ColorWorks CW-C6000Ae, CW-C6000Pe, CW-C6500Ae и CW-C6500Pe. С тези принтери Epson обогатява съществуващата си гама, които предлага на пазара. Компанията ще запознава широката публика с възможността на машините в рамките на изложение СИХРЕ 2020 от 28 до 31-и януари.