Звездите на Gastronomix 2018 Disfrutar в Барселона спечелиха приза най-добър ресторант в света
Участникът в Gastronomix 2024 Кике Дакоста е на 14-о място в престижната класация
Участникът в Gastronomix 2024 Кике Дакоста е на 14-о място в престижната класация
„Радвам се, че съм в София – този прекрасен град“, каза Кике Дакоста и разкри на публиката в Интер Експо Център основното си мото – използване на местни продукти и максималното им оползотворяване.
Разказваме за бранда, който екип откриваме на фирмения щанд В6 в зала 1
От 13 до 16 февруари: какво ни предлага съпътстващата програма на хорека изложение СИХРЕ и българския форум за висша кулинария в края на седмицата?
Сомелиерът на МЕТРО България притежава богат опит както у нас, така извън пределите на страната
Три години след първите си стъпки в Pastry Academy, в партньорство с Милен Григоров, създава едноименната пекарна Bake & Coffee
Повече за Тортената къща и пътя на сладкаря, ще разберем на GastronomiX 2024, от 12.00 часа, на 16 февруари
Три легендарни риби са акцент в участието на именития кулинар в GastronomiX 2024
Шафран - съкровище, което ще превърне вашите продукти в неповторими шедьоври!
Общо четири пъти българинът е определян за най-добър във Валенсия и Мадрид
Стартира и форумът за висша кулинария GastronomiX, в който се включва испанският шеф-готвач с три звезди Michelin – Кике Дакоста
Система за управление на резервации и връзки с клиенти за заведения
На 13 февруари професионалистът, натрупал опит в България, Европа и Азия, ще предаде знанията си на публиката на GastronomiX 2024
6 топ хранителни продукта от различни части на Европа
Отговорите на GastronomiX 2024 ни дават създателите на едноименния бранд Casa Kakau - Иван и Ивалина Илчеви
Завършва професионално сладкарско обучение в Pastry Academy, където Ради Стамболов, Боби Екзархов и Милен Златев ѝ предават тънкостите на сладкарското изкуство
iCombi Pro, Fit Express и Forza STi олицетворяват успешното съчетание от високи технологии, бързина, качество и ефективност
Над 17 вида плодови балсамови оцета и екстра върджин зехтин ни очакват в зала 1, щанд А4а, на изложение СИХРЕ
Световноизвестният кулинар е високо ценен с артистичното си кулинарно изразяване, а ресторантът му Quique Dacosta Restaurante, който от тази година представя „Por amor al arte“-меню, е оценен за един от 20-те най-добри в света
На форума за висша кулинария GastronomiX 2024, основен партньор на който е МЕТРО, шеф-сладкарят ще се включи на 16 февруари