От какво се нуждае всяка кухня? От фритюрник под налягане и шоков охладител, разбира се!

Има характерни елементи, които отличават професионалната от любителската кухня. Да, правилно се досетихте – технологичните решения от последно поколение, чрез които процесите се канализират по такъв начин, че клиентът да получи най-качественият краен кулинарен продукт.

Със стил и мисъл за природата: кутията за храна, като начин на мислене

„Кутията за храна като начин на мислене и отношение към клиентите ни и към нас самите“. Мотото е на компания Konsumativ, в чиито предложения откриваме стремежът на съвременното общество към опазване на околната среда, съчетан разбира се, с красив продуктов дизайн.

Цялостни решения за оборудването от фирма Вера 94

Използването на професионални продукти и цялостни решения са пряко свързани с развитието на успешния бизнес. Именно тях ще постави на дневен ред фирма Вера 94, която ще представи на широката публика своите технологични предложения от 15 до 18 март на СИХРЕ 2022.

Барови чаши, цветен порцелан и продукти за презентация на блок маса – всичко на един щанд

Клиентът е доволен, когато на едно място открие максимален брой от продуктите, които търси. В духа на тази максима, VERTEX ще представи на СИХРЕ 2022 разнообразие от предложения. След като вече Ви запознахме с бранда ѝ BRIO, сега идва ред и на останалите акценти в участието на компанията.

Съчетание от изисканост и професионалност в продуктите на VERTEX

За да бъде успешен един продукт в настоящата реалност, е безспорно, че функционалността не е достатъчно. Нужно е заедно да бъдат обединени стилният дизайн, деликатността в производството и професионалната употреба. Съчетанието от всичко това ни дават продуктите от бранда BRIO, които VERTEX.

Обувката, специално разработена за заетите в хранително-вкусовата промишленост

Когато става въпрос за работни обувки, всички са единодушни: не трябва да бъде правен компромис. Те трябва да носят удобство и защита на краката, осигурявайки  условия за максимална ефективност и здравна сигурност на персонала.

Коя машина съчетава филтрираща технология за пречистена, ледено студена и газирана вода?

Модерни технологии, качествена изработка и стилен дизайн. Трите елемента съчетава един продукт, който предстои фирма Pure Pro ще представи на СИХРЕ 2022. Изложението, което все повече наближава, ще се проведе от 15 до 18 март 2022г. в залите на Интер Експо Център.

Коя витрина за сладолед съчетава визия и практичност и как лесно да разбием замразените продукти?

Стилни, практични, високопроизводителни и високотехнологични. Тези четири ключови думи може да отнесем към продуктите, които компания ТОМЕКО ще представи съвсем скоро на широката публика – по време на изложение СИХРЕ 2020.

Топъл хладилник Еверео, островен моноблок Pasta Station и фурна CIBO – сред иновациите от ТОМЕКО

Използването на най-модерното обрудване и технологии е пряко свързано с успеха на всеки в хорека сектора. СИХРЕ 2020 ще бъде мястото, на което компания ТОМЕКО ще представи разнообразие от иновативни продукти, сред които – топъл хладилник Еверео, островен моноблок на Heko - Pasta Station и фурна CIBO.