Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари
Звездите на Gastronomix 2018 Disfrutar в Барселона спечелиха приза най-добър ресторант в света
Barkeepers on wheels на изложение СИХРЕ

Тайните на паелята ще бъдат представени от фирма Ceylan на щанда на Foods Consulting

Паелята е ястие, произлизащо от испанския град Валенсия. За да бъде приготвена, са необходими ориз, зехтин, зеленчуци, морски дарове, различни видове месо и най-скъпата подправка в света – шафранът. По време на изложението СИХРЕ, от 8 до 11 ноември в Интер Експо Център, посетителите ще могат да се запознаят с тайните на това вълшебно ястие от Ceylan на щанда на Foods Consulting.

Пред погледите на посетителите готвачът Пако и неговият екип ще покажат как се приготвя паелята. Фирма Ceylan ще сподели с посетителите и своя 70-годишен опит в разработването на кулинарни основи и сосове за професионалната кухня.

CEYLAN е производител на кулинарни основи, сосове, маринати, подправки и овкусители за магазини, кетъринг-фирми, ресторанти и хотели в Испания.

Продуктите на компанията ще откриете в зала 6, щанд С2.