Има характерни елементи, които отличават професионалната от любителската кухня. Да, правилно се досетихте – технологичните решения от последно поколение, чрез които процесите се канализират по такъв начин, че клиентът да получи най-качественият краен кулинарен продукт.
Многобройни ще бъдат предложенията на компания Вера 94, които ще даде на професионалната публика от 15 до 18 март. Сред тях щше бъде BROASTER фритюрник под налягане. „ Това е по-добър продукт, водещ със себе си по-ниски експлоатационни разходи“, споделят своя опит професионалистите от Вера 94.
Благодарение на приготвянето при контролирано налягане в херметична среда, те отбелязват следните предимства:
– сочни и ароматни храни
– намалена консумация на олио
– редуцирано време за готвене и по-ниски разходи за енергия
– по-висока производителност спрямо конвенционален фритюрник, което води до по-бърза възвръщаемост на инвестициите
Шоковият охладител
Шоков охладител/замразител MultiFresh NEXTна IRINOX, Италия, ще бъде друг от акцентите на Вера 94. „Производителите от Irinox са проектирали най-добрите си шокови охладители“, твърдят от Вера 94. При създаването на уреда, са взети предвид нуждите на клиентитите, коаито могат да изберат най-подходящата за своето производство конфигурация.
Готовите конфигурации на MultiFresh NEXT са :
– шоково охлаждане
– шоково замразяване
– размразяване
– регенерация чрез загряване
– пастьоризация
– втасване на тесто
– нискотемпературно готвене
– съхранение при зададена температура
– „шоколад“
Кои 8 причини да изберете IRINOX, посочват от Вера 94?
– намалява разходите за труд
– улеснява предварителната подготовка
– повишава качеството на продукцията
– намалява хигиенните рискове
– удължава срока на годност
– ускорява приготвянето на храната
– намалява себестойността на крайния продукт
намалява брака в продукцията