Иновации в спалната индустрия – колекция матраци Hespo на СИХРЕ 2025
Шеф-готвачът, който вдъхновява: chef David Veenstra
Зарядните станции за електромобили HESOTEC

Кои са съвременните тенденции и вкусове в приготвянето на Bean-to-Bar шоколад?

Отговорите на GastronomiX 2024 ни дават създателите на едноименния бранд Casa Kakau – Иван и Ивалина Илчеви

Историята на Иван Илчев и Ивалина Илчева е пример за това, че когато безкрайно силно вярваш в своята идея и положиш нужните усилия, успехът е само въпрос на време. Двамата основатели на шоко-бранда Casa Kakau, в чийто продукт се преплитат любовта към шоколада и каузата към производство на чисти продукти от първокласни суровини. Иван и Ивалина Илчеви ще бъдат и сред участниците във форума за висша кулинария GastronomiX 2024, от старта на който ни делят броени часове.

Иван Илчев се занимава с маркетинг от повече от 15 години. Завършва бакалавър по международен бизнес и мениджмънт в Utrecht, Нидерландия, след което придобива MBA по маркетинг от “City University” в Сиатъл, САЩ и магистратура по международен бизнес и маркетинг от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Бил е маркетинг мениджър на най-големият завод за велосипеди и детски продукти в България. Води лекции и семинари по брандинг и реклама, а от 2016 година е съсобственик и управител на семейната шоколатерия – Casa Kakau.

Ивaлина Илчева е маркетинг експерт с повече от 15 години опит в сферата на продуктовото позициониране, комуникация и дизайн. Притежава две бакалавърски степени по политически науки и маркетинг от пловдивски университет „Паисий Хилендарски“; MBA по маркетинг от “City University” в Сиатъл в САЩ и магистратура по международен бизнес и маркетинг от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Ръководи собствена маркетингова агенция, специализирана в развитието и управление на брандове, а от 2016г е съсобственик и управител на семейната шоколатерия – Casa Kakau.

Към FACEBOOK страницата на GastronomiX

Иван и Ивалина Илчеви ще можем да видим на 14 февруари – втория ден от GastronomiX 2024, чийто основен партньор през тази година е МЕТРО. От10:30–11:30 двамата вдъхновители ще представят съвременните тенденции и вкусове в приготвянето на Bean-to-Bar шоколад.