Рекордна посещаемост отчетоха изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Кулинарни виртуози и експерти в дизайна и мебелите: какво предлага програмата в последния ден на СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ? 
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ

GastronomiX 2024 ни среща с шеф Юри Велев – специалистът в италианската, френската и средиземноморската кухня

Известният български кулинар се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през 2014 г

Броени дни остават до старта на форума за висша кулинария GastronomiX 2024. Толкова време ни дели и от срещата с шеф Юри Велев, който е част от екипа на МЕТРО Академия и към чиито умения и знания се стреми всеки млад кулинар. МЕТРО е основен партньор на GastronomiX 2024.

Форумът, който се провежда заедно с хорека изложението СИХРЕ, ще срещне публиката с водещи имена от света на кулинарията.

Богат опит и нестихващ интерес за нови предизвикателства

Шеф Юри Велев се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през 2014 г. Има  дългогодишен опит като главен готвач и управител на ресторанти в редица хотелски вериги. Сред тях са хотел „Витоша“, „Интерконтинентал“, „Кемпински“, „Мариот“ и други.

Освен, че е работил е като консултант във фирма за продажба и изграждане на професионално кухненско оборудване, Шеф Юри Велев е специалист в областта на италианската, френската, средиземноморската кухня и барбекюто. Видният български кулинар не спира да надгражда знанията си в тези кулинарни направления, но и интересът му към нови такива е нестихващ.