Рекордна посещаемост отчетоха изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ
Кулинарни виртуози и експерти в дизайна и мебелите: какво предлага програмата в последния ден на СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ? 
Започват изложенията на хорека сектора, обзавеждането и интериора – СИХРЕ и ЕКСПОМЕБЕЛ

Завръщане в бъдещето с последните Хорека тенденции

Не пропускайте голямото завръщането на СИХРЕ с нов самостоятелен формат

СИХРЕ – международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг, СПА и фитнес оборудване се завръща с нов облик. Събитието, отразяващо интензивното развитие на хорека сектора в България, акцентира върху нарастващия интерес към световните тенденции в хотелиерството и ресторантьорството и подобряването на кулинарната култура в страната

4 дни/ Професионална съпътстваща програма/ 28 – 31 януари/ Интер Експо Център, София

СИХРЕ 2020 – Съпътстваща програма на най-високо ниво:

  • Специализиран хотелски семинар – обхващащ следните теми:

Архитектурата на хотела като магнит за туриста: чрез по-добър дизайн към по-добра заетост.

Хотелът на XXI век: как чрез новите технологии да постигнем по-добро преживяване на госта?

Инвестиции в хотели в България: Къде, в какво и колко да инвестираме?

Управление на хотела: какво пропускат собствениците?

Повече информация за лекторите и темите тук.

 

  • Дигитален маркетинг за хотелиери и ресторантьори – семинар, акцентиращ върху:

Често срещани SEO грешки в сайтове на хотели и ресторанти“.

„Как да говорите на феновете и клиентите онлайн през 2020?“

“Facebook Чатботове”

„Управление на онлайн репутацията“

„Как да привличаме чуждестранни туристически партньори“

Имената на лекторите и програмата вижте тук.

 

  • GastronomiX форумът за висша кулинария посреща световнопризнатите шеф-готвачи: 

Шеф Паоло Касагранде, Ласарте (Барселона) – 3*** Мишлен

Шеф Емил Минев, кулинарен директор на Le Cordon Bleu Лондон

Шеф Нихад Мамеледжия, Fusion – Сараево, Босна и Херцеговина

Шеф Алтин Пренга, Мризи и Занаве, Фища – Албания

Шеф Георги Бойковски, р-ти Багри и Кармаре – София

Йозге Саманджъ, Турция – професор по османска кухня и ръководител на катедрата по кулинарно изкуство в Универсисет Йозеин, Истанбул

Шеф Умут Каракуш, Турция – носител на наградата „Най-креативен шеф-готвач на годината“ за 2017 и 2018

Дженаро Лучано, старши майстор пицар, собственик на най-старата пицария в света – Antica Pizzeria Port’Alba

Изкусният майстор сладкар Юри Балталийски, Чехия

Повече за темите на майсторските класове и часовете на презентациите ще откриете тук.  

  • Bocuse d’Or national qualification – най-престижното състезание за млади готвачи в света

Направете своята резервация сега! Букнете се за СИХРЕ 2020 с онлайн регистрация!

КЪМ ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ  >>

Последвайте ни във Facebook, Instragram, Twitter и разберете първи всички новости за СИХРЕ 2020, следете програмата на съпътстващите събития, както и изненадата за всички посетители – Хотел Сихре!

Резервирайте посещението си!

*Онлайн регистрацията е активна до 23:59 ч. на 27.01.2020

*Важи за вход свободен