Представяме пет от уредите, върху които СИДИКА ще съсредоточи вниманието ни от 13 до 16 февруари
За да бъде успешно заведението ни, е нужно да го оборудваме с модерни машини. По този начин ще постигнем едновременно високо качество, бързо изпълнение на поръчките и още повече доволни клиенти. В търсене на най-подходящите за нас технологични предложения, предстои фирма СИДИКА да представи различни иновативни уреди на наближаващото изложение СИХРЕ.
Опреляното като едно от най-очакваните хорека събития не само в България, но и на Балканите и Източна Европа, стартира на 13 февруари. В следващите редове Ви представяме някои от уредите, върху които фирма СИДИКА ще съсредоточи вниманието ни на щанда си В3 в зала 1.
Според индивидуалните изисквания
Всяка бърза фурна е различна и индивидуална като вас и компанията Ви. „За да ви помогнем и консултираме да изберете най-добрата бърза фурна, ние събрахме на едно място колекция от топ моделите на пазара“, споделят от СИДИКА.
Бързата фурна е мощен комбиниран уред, съчетаващ три метода на нагряване: микровълни, насочен горещ въздух и инфрачервено нагряване. Оборудвана е с лесно свалящ се каталитичен конвертор и не изисква аспиратор за работа. Благодарение на това е лесна за почистване и поддръжка. В ежедневния бизнес бързите фурни спестяват ценно време на вашия персонал и клиенти, увеличавате скоростта на обслужване, без да жертвате качеството. Чрез уреда заведението може да разшири гамата си от предлагани ястия, да увеличи продажбите и приходите и удовлетвореността на клиентите.
За Негово величество – Сушито
СИДИКА ще представи на изложение СИХРЕ 2024 пълен комплект технологично оборудване за производство на суши по традиционни японски рецепти. Той включва:
- автоматични машини за миене, варене, разбъркване и мариноване на сварен ориз
- роботи за „Nori-Maki”и „Nigiri” суши
- автоматични машини за рязане на готови суши рула и последващо пакетиране
Изкуствен интелект вече и при вакуумирането
Иновативна технология за вакуумиране ще ни представи екипът на СИДИКА. „Това е единствената 100% автоматична машина за вакуумно опаковане, с която можете да постигнете перфектно опаковане без задаване на параметри и без какъвто и да е надзор“, твърдят от компанията.
Достатъчно е да бъде поставена храната в плика и след това да се спусне капакът. Машината автоматично избира оптималната настройка за вакуум за всеки вид продукт: открива размера, количеството, вида на храната, консистенцията ѝ, отчита дебелината на плика и атмосферните условия.
„Насладете се на свободата на творчеството си и експериментирайте с техники като накисване, разпенване, мариноване, оцветяване и овкусяване на храна, обезвъздушени сосове“, съветват от СИДИКА.
Газова скара от последно поколение
Газовата скара с 59% по-малко потребление на газ от стандартната скара, с висока топлина – намаляваща консумацията на газ. Тя съще ще бъде сред уредите – акценти в участието на компанията на изложение СИХРЕ 2024.
Уредът е с патентована наградена технология на система с газови горелки. Поради високата топлина естествените хранителни мазнини се използват като вторичен източник на топлина и по този начин те се превръщат в гориво.
Тази скара е не само по-щадяща към храната, но също така няма прекомерно овъгляване. „Тя нежно опушва храната, без да създава „черен дим“, за да придаде невероятен аромат, асоцииран с BBQ. Чрез пулверизиране на мазнини и естествени масла, скарата непрекъснато се самопочиства и задържа влагата като ви дава по-сочна храна, с до 50% по-малко свиване на продукта“, информират от компанията.
Естествената керамична основа създава автентичен вкус на скара, който е още по-сочен отколкото барбекю и няма нужда от съхранение на торби с дървени въглища. Мазнините се пулверизират върху керамични плочи. Благодарение на това почистването отнема 5 минути.
Газовата скара от СИДИКА се характеризира със своята многофункционалност и екосъобразност, намалявайки въглеродния отпечатък с 25% CO2 в сравнение със стандарна скара на дървени въглища.
Mousse Chef – за по-фини текстури
Mousse Chef. Това е методът за трансформиране на пресни, дълбоко-замразени хранителни продукти в ултра-фини текстури без размразяване чрез обработка с нормално или свръхналягане, която екипът на СИДИКА ще ни представи от 13 до 16 февруари на щанда си. Благодарение на Mousse Chef продуктите преминават от замразен вид в готов за консумация продукт. Това го прави подходящ за приготвяне на мусове, сорбети, сладоледи, коктейли, супи, пастети, терини, сосове, концентрати от зеленчуци, билки и подправки за масла, пасти и др.
Нека се запознаем с някои от предимствата, които Mousse Chef ни предоставя:
- Креативно готвене!
- Идеалният спаринг партньор, когато експериментирате и реализирате нови идеи за рецепти.
- Максимално удоволствие!
- От почти всяка храна, Mousse Chef извлича максимален вкус и хранителни вещества в перфектна консистенция.
- Значителна икономия на време!
- Използването на Mousse Chef спестява работни стъпки – като водна баня или пасиране – и по този начин много време. Елиминира времето за размразяване на продуктите.
- Хранително приложение с добавена стойност!
- Mouse Chef обогатява менюто, намалява хранителните отпадъци и икономисва.
- Успешно различни!
- Ако искате да се откроите от стандарта, да организирате икономично и да боравите с храната съзнателно, Mousse Chef е прредпоставка за успех.