Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари
Звездите на Gastronomix 2018 Disfrutar в Барселона спечелиха приза най-добър ресторант в света
Barkeepers on wheels на изложение СИХРЕ

Свежест в кухнята с пресни подправки и листа

Цветно и ароматно в кухнята с разнообразните и висококачествени подправки на Листото. 

На изложение СИХРЕ, в зала 1, щанд А4 компанията ЛИСТОТО ще представи продуктите си и ще даде насоки, как по-бързо и лесно да правите заявки. Акцент на екипа ще бъде и новата система за директна доставка на свежи листни зеленчуци и подправки в хладилен режим до посочен от клиента обект.

Високото качество на продуктите, прдлагани от ЛИСТОТО, ги превръща в предпочитан избор за повече от 100 ресторанта и търговски обекта в София. Тяхното доставяне ще бъде улеснено от новата форма за заявка, която е максимално опростена и ще бъде внедрена за ежедневна дейност от 1 март тази година. Системата включва четири стъпки, които клиентът трябва да изпълни:

  • Получавате съобщение в платформата VIBER – линк от ЛИСТОТО на посочен от Вас тел. номер /номер ;
  • Клиентът отваря линка и вижда опростена форма за поръчка, в която са листнати всички наши продукти.
  • Клиентът попълва единствено името на обекта, за който желае доставка и съответната бройка от всеки желан продукт.
  • Натиска бутон – „Изпрати заявка“

„365 дни в годината разполагате с викококачествени зеленолистни продукти и пресни подправки, отгледани в България и Италия. Точност, надеждност, динамичност и предсказуема ценова политика е необходомостта на хорека сектора, която ЛИСТОТО предлага“, споделят от компанията, която превозва продуктите си винаги в хладилен режим и с пълна съпътстваща документация и проследимост. ЛИСТОТО разполага с голямо разнообразие от листни форми и цветове като – валериана, бейби ред пак чой, бейби червено цвекло, морски аспержи и др. „Всички те са набрани и съхранени според най-високите стандарти за земеделска продукция“, твърдят от компанията. Продуктите са пакетирани в сигурна среда след ежедневна ръчна селекция и няколко етапа на качествен контрол.

Ако търсите интересни идеи за вашето разнообрано меню се доверете на ЛИСТОТО.