Основателят на „Ферма Георгиев” е Шеф Христо Георгиев. Роден на 29 Април 1992 г. в град Пловдив. Завършва ТОХ Пловдив и има завършена магистърска степен в Университета по Хранителни технологии в град Пловдив.
Работи като професионален готвач от 11 години, като в последните 5 години е главен готвач на ресторант „Victoria” гр. Пловдив, хотелски комплекс „Старосел”, ресторант „Филипополис” и хотел „Изола Парадайз” в к.к. Слънчев бряг.
През 2020 г. Шеф Христо Георгиев започва да се занимава с износ на първокачествени български трюфели за италианската марка Selektia Tartufi. Същевременно Шеф Христо Георгиев става основен вносител на продуктите на Selektia Tartufi за България, като предлага цялата продуктова листа на българския пазар, включително линията на трюфели за влагане в производство.
Страстта към готвенето и правилната суровина подтикват Шеф Христо Георгиев към експерименти и той прави опити да съчетае вкусът на традиционното българско краве сирене и превъзходния вкус на трюфела и не след дълго резултата е на лице – Българско саламурено краве сирене с трюфел на „Ферма Георгиев”.
За да предоставим най-доброто изживяване, използваме технологии като бисквитки за съхранение и/или достъп до информация на устройството. Съгласието за тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Ако не се съгласите или оттеглите съгласието си, това може да повлияе негативно на определени функции и характеристики.