FERMA GEORGIEV

Jagodovo,str. Haiduchka 2

fermageorgiev@gmail.com

Основателят на „Ферма Георгиев” е Шеф Христо Георгиев. Роден на 29 Април 1992 г. в град Пловдив. Завършва ТОХ Пловдив и има завършена магистърска степен в Университета по Хранителни технологии в град Пловдив.

Работи като професионален готвач от 11 години, като в последните 5 години е главен готвач на ресторант „Victoria” гр. Пловдив, хотелски комплекс „Старосел”, ресторант „Филипополис” и хотел „Изола Парадайз” в к.к. Слънчев бряг.

През 2020 г. Шеф Христо Георгиев започва да се занимава с износ на първокачествени български трюфели за италианската марка Selektia Tartufi. Същевременно Шеф Христо Георгиев става основен вносител на продуктите на Selektia Tartufi за България, като предлага цялата продуктова листа на българския пазар, включително линията на трюфели за влагане в производство.

Страстта към готвенето и правилната суровина подтикват Шеф Христо Георгиев към експерименти и той прави опити да съчетае вкусът на традиционното българско краве сирене и превъзходния вкус на трюфела и не след дълго резултата е на лице – Българско саламурено краве сирене с трюфел на „Ферма Георгиев”.

Представени компании

  • No results found.