Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт подготвя студенти за професионална кариера в сферата на ресторантьорството и хранителната индустрия. Това е единствената акредитирана програма на ниво висше образование в Източна Европа, която води до степен Бакалавър при успешно завършване на обучението. Програмата на обучение има силна практическа насоченост, успоредно с академичните знания и включва два стажа в изискани европейски ресторанти и ресторанти със звезди Мишлен в рамките на обучението. Институт по кулинарни изкуства приема студенти два пъти годишно: септември и февруари.
За да предоставим най-доброто изживяване, използваме технологии като бисквитки за съхранение и/или достъп до информация на устройството. Съгласието за тези технологии ще ни позволи да обработваме данни като поведение при сърфиране или уникални идентификатори на този сайт. Ако не се съгласите или оттеглите съгласието си, това може да повлияе негативно на определени функции и характеристики.