Една крачка пред всички останали с продуктите от портфолиото на фирма Чунче
С кухненските ножове на Kitchen knives KAI, японските кухненски дъски HASEGAWA и камъните за заточване на компанията Naniwa Abrasive, създадени от професионалисти за професионалисти, рязането и готвенето в кухнята са истинско удоволствие…
Именно тях от 13 до 16 февруари фирма Чунче ще представи продукти на KAI на изложение СИХРЕ в Интер Експо Център. Мястото ще бъде зала 1, а щандът – D2.
Компания HASEGAWA е основана през 1908 г. в японския град Секи. От тогава, вече 100 години, произвежда и продава продукти с традиция, отлична острота и функционалност. Общият знаменател в продуктите на KAI се основава на древната японска култура за коване на самурайски мечове.
Техническите нововъведения и постоянното желание за естетически дизайн дават на ножовете на KAI уникална идентичност и световно признание. Изделията на KAI отдавна са си извоювали култов статут и са неоспоримо признати. Японски кухненски ножове, готварски ножове, ножове за суши, професионални ножове, комплекти ножове, дамаска стомана, VG-10, V-MAX, качествени ножове на достъпни цени и бърза доставка.
Дъските за рязане, които суши-майсторите предпочитат
Японски кухненски дъски за рязане с дървена сърцевина са характерни с лекотата и здравината си. Дъските с мека повърхност са подходящи за деликатни японски ножове, докато тези с по-твърда повърхност са предназначени за обща употреба. HASEGAWA, Япония, се нареждат сред най-предпочитаните дъски за рязане от готвачи и суши майстори в цял свят. „Вече са част от продуктовото ни портфолио“, споделят от Чунче.
Подходящи са както за ресторанти и хранителни компании, така и за кухнята у дома. HASEGAWA са с 30-50 % по-леки от стандартните твърди пластмасови дъски, благодарение на уникалната структура със сърцевина от дърво и висококачествена пластмаса. Това ги прави изключително издръжливи, твърди, но и с мека повърхност. „Идеалният партньор за Вашите японски ножове , предпазват ги и задържат режещия ръб остър за по-дълго време“, коментират от компанията. Имат високи антибактериални свойства, топлоустойчиви и стабилни при измиване под висока температура в миялна машина, което гарантира унищожаването на бактерии. Открийте подходящия размер и модел за Вас.
Традиция на повече от 80 години
За поддръжка на професионалните ножове, компания Naniwa Abrasive Mfg.Co., Ltd., Осака, произвежда камъни за заточване повече от 80 години. Ръчното заточване на ножове не е интегрирано толкова в културата никъде по света, колкото в Япония. Това е дълбоко вкоренено в законите на тази японска марка за качество, с цел да бъде безусловен лидер в заточването. „Камъните Naniwa са абсолютният връх в заточването“, твърдят професионалисти. За да поддържат своите ножове безупречно остри, любители и професионалисти от цял свят са се доверили на заточващите камъни Naniwa.
Мястото е Интер Експо Център, период 13-16 февруари, Зала № 1 Щанд D2, а билетите са достъпни ТУК.