6 топ хранителни продукта от различни части на Европа
Потопете се в изкушаващите, висококачествени продукти предлагани от фирма от EOS – LD DISTRIBUTION. В най-дългоочакването кулинарно изложение на годината СИХРЕ, фирмата ще представи 6 от своите топ продукта.
Топ 1 Френски мини палачинки – „Бли
Френски мини палачинки, наричани още „блини“ могат да бъдат ваш акцент при организиран кетеринг, за блок маса, плато, брънч.
Предлагат се в разнообразни вкусове: Мини Блини активен въглен, Мини Блини с масло, елда, червена чушка, маслини и маково семе.
Те са пухкави и леки, могат да се използват веднага след размразяване .
Направени с автентични продуки: масло от регион Бретан, яйца от свободни кокошки и пъпълномаслено прясно мляко
- Не съдържат изкуствени добавки, консерванти и палмова мазнина
- Сервирайте натурални или с топинг
- Размразяват се лесно и са готови за употреба: текстурата им е превъзходна
- Овкусете с крема сирене, пушена сьомга, мус от сирена или др.
- С големина 4,5 см и тегло 5г от френските майстори Le Monde des Crepes с над 40-годишен опит в създаването на вкусни палачинки!
- Големината им е 4,5см и тегло 5г.
Изглеждат апетитно и притежават също толкова добри вкусови качества. Ако целта е да спечелите и изненадате гостите си, направете го с френските мини палачинки – Блини. Създадени са от едни от най- добрите френските майстори Le Monde des Crepes, които имат повече от 40 годишен опит в създаването им.
Топ 2 Мадлени St Michel – френски сладкиш от спондж тесто, перфектната компания за кафе или чай
- Без консерванти и изкуствени добавки.
- Лесни за сервиране след кратко изпичане.
- Над 10 сладки и солени вкуса.
- Вкусове крем брюле, шоколад, цитрус, песто, маслина, чедър и ементал и др.
- Идеални за кетъринг, блок маса, закуска или брънч.
- Без палмово масло, създадени само от автентични съставки.
- Френска оригинална рецепта на над 100 години.
- Подходящи като основа за десерт.
Към FACEBOOK страницата на GastronomiX
Топ 3 Сметани Naarmann и ванилов и шоколадов пудинг Naarmann – за пухкав като сняг десерт и вкус напомнящ детството
Ваниловият и шоколадовият пудинг на NAARMANN са с плътен и свеж вкус, напомнящ вкуса на отминалото детство. Кремообразният крем пудинг е чудесна идея за основа на различни десерти. Порционират се бързо и лесно.
NAARMANN ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА 24%
- Не отделя суроватка
- Перфектната алтернатива на crème fraîche
- Кремообразна и мека на вкус: идеална за сладкарство и кухня
- Може да се разбива, има лека консистенция
- Дълъг срок на годност; без добавки
Топ 4 Шоколад изцяло от какаов плод EVOCAO 72%
Бъдещето на шоколада се казва EVOCAO:
- Първият шоколад, създаден изцяло от какаов плод:
- без добавена захар, лецитин, мляко или други добавки.
- 100% чист какаов плод в шоколад, така както природата го е създала.
- Съставен от 72% какао, 40% какаово масло и 22% захар, извлечена от пулпата на плода.
- Посреща съвременните холистични нужди за вкусен и здравословен шоколад.
- Съдържа 40% по-малко захар от консумираните черни и млечни шоколади.
- Пикантният цитрусов вкус на какао от Еквадор и Доминиканската Република придава изживяване като никое друго.
- Мултифункционален: формоване, таблетиране, глазура, сладолед и др.
- Награда World Food Innovation 2022
Топ 5 List of novelties – 100% плодови пюрета Boiron
Най-добрият приятел на десерти, коктейли, сосове са 100% плодови пюрета Boiron:
- Без консерванти и добавки, 100% плод
- Постоянство във вкуса и качеството
- Дълбоко замразени и с премахнати костилки, ципи, кори и др.
- Придават свежестта на автентичен плод
- Спестяват време и ресурс
- Удобни и лесни за влагане след бързо размразяване
- Селекция от над 20 плодови вкуса
Най- новите попълнения в селекция Boiron са 100% пюре от Бергамот и пюре от Морски зърнастец. Бергамотът притежава интересен и различен вкус между лимон и сладък портокал, придава приятен свеж, цитрусов вкус на десертите и коктейлите. Морският зърнастец е суперхрана, защото съдържа повече витамин С от портокал, а вкусът му е сладко-кисел с незабравим аромат.
Топ 6 Съставки за готвене Louis Francois
Съставките за сладкарство и готвене Louis Francois помагат да постигнете перфектния десерт или ястие, на световно кулинарно ниво. Пектини, сгъстители, стабилизатори или желиращи агенти, ЕОС разполага с широка гама от адитиви за сладкарство. Агар- Агарът и говеждият желатин са перфектни за желиране, Стаб 2000 е идеален за сладолед, белтъкът на прах за френски макарони или меренг, а Пектин 325NH95 е подходящ за конфитюри, кули, топинги и гъсти текстури. Може да разгледате цялата селекция в сайта на ЕОС ХОРЕКА. Пикантният цитрусов вкус на какао от Еквадор и Доминиканската Република придава изживяване като никое друго. Награда World Food Innovation 2022.
Ако сте любител на вкусната храна с впечатляващ външен вид, лесна за приготвяне и с отлични вкусови качества се доверете на EOS – LD DISTRIBUTION. Ще ги намерите в зала 2, щанд А8, екипът им ще бъде там от 13 до 16 февруари.