Българското хорека изложение СИХРЕ 2025 ще се проведе от 18 до 21 февруари
Звездите на Gastronomix 2018 Disfrutar в Барселона спечелиха приза най-добър ресторант в света
Barkeepers on wheels на изложение СИХРЕ

Хранителни продукти от Италия, Франция и Испания

 6 топ хранителни продукта от различни части на Европа 

Потопете се в изкушаващите, висококачествени продукти предлагани от фирма от EOS – LD DISTRIBUTION. В най-дългоочакването кулинарно изложение на годината СИХРЕ, фирмата ще представи 6 от своите топ продукта.  

Топ 1 Френски мини палачинки – „Бли

Френски мини палачинки, наричани още „блини“ могат да бъдат ваш акцент при организиран кетеринг, за блок маса, плато, брънч.

Предлагат се в разнообразни вкусове: Мини Блини активен въглен, Мини Блини с масло, елда, червена чушка, маслини и маково семе. 

Те са пухкави и леки, могат да се използват веднага след размразяване .

Направени с автентични продуки: масло от регион Бретан, яйца от свободни кокошки и пъпълномаслено прясно мляко 

  • Не съдържат изкуствени добавки, консерванти и палмова мазнина 
  • Сервирайте натурални или с топинг  
  • Размразяват се лесно и са готови за употреба: текстурата им е превъзходна 
  • Овкусете с крема сирене, пушена сьомга, мус от сирена или др. 
  • С големина 4,5 см и тегло 5г от френските майстори Le Monde des Crepes с над 40-годишен опит в създаването на вкусни палачинки! 
  • Големината им е 4,5см и тегло 5г.  

Изглеждат апетитно и притежават също толкова добри вкусови качества. Ако целта е да спечелите и изненадате гостите си, направете го с френските мини палачинки – Блини. Създадени са от едни от най- добрите френските майстори Le Monde des Crepes, които имат повече от 40 годишен опит в създаването им. 

 Топ 2 Мадлени St Michel – френски сладкиш от спондж тесто, перфектната  компания за кафе или чай

  • Без консерванти и изкуствени добавки. 
  • Лесни за сервиране след кратко изпичане. 
  • Над 10 сладки и солени вкуса. 
  • Вкусове крем брюле, шоколад, цитрус, песто, маслина, чедър и    ементал и др.       
  • Идеални за кетъринг, блок маса, закуска или брънч. 
  • Без палмово масло, създадени само от автентични съставки. 
  • Френска оригинална рецепта на над 100 години. 
  • Подходящи като основа за десерт. 

 Към FACEBOOK страницата на GastronomiX

Топ 3 Сметани Naarmann и ванилов и шоколадов пудинг Naarmann – за пухкав като сняг десерт и вкус напомнящ детството

     

Ваниловият и шоколадовият пудинг на NAARMANN са с плътен и свеж вкус, напомнящ вкуса на отминалото детство. Кремообразният крем пудинг е чудесна идея за основа на различни десерти. Порционират се бързо и лесно. 

 NAARMANN ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА 24% 

  • Не отделя суроватка 
  • Перфектната алтернатива на crème fraîche 
  • Кремообразна и мека на вкус: идеална за сладкарство и кухня 
  • Може да се разбива, има лека консистенция 
  • Дълъг срок на годност; без добавки 

Топ 4 Шоколад изцяло от какаов плод EVOCAO 72% 

Бъдещето на шоколада се казва EVOCAO:

  • Първият шоколад, създаден изцяло от какаов плод:
  • без добавена захар, лецитин, мляко или други добавки. 
  • 100% чист какаов плод в шоколад, така както природата го е  създала. 
  • Съставен от 72% какао, 40% какаово масло и 22% захар, извлечена от пулпата на плода. 
  • Посреща съвременните холистични нужди за вкусен и здравословен шоколад.  
  • Съдържа 40% по-малко захар от консумираните черни и млечни шоколади.  
  • Пикантният цитрусов вкус на какао от Еквадор и Доминиканската Република придава изживяване като никое друго.  
  • Мултифункционален: формоване, таблетиране, глазура, сладолед и др. 
  • Награда World Food Innovation 2022  

Топ 5 List of novelties – 100% плодови пюрета Boiron

         Най-добрият приятел на десерти, коктейли, сосове са 100% плодови пюрета Boiron: 

  •  Без консерванти и добавки, 100% плод 
  •  Постоянство във вкуса и качеството 
  •  Дълбоко замразени и с премахнати костилки, ципи, кори и др. 
  •  Придават свежестта на автентичен плод  
  •  Спестяват време и ресурс 
  •  Удобни и лесни за влагане след бързо размразяване 
  •  Селекция от над 20 плодови вкуса 

  Най- новите попълнения в селекция Boiron са 100% пюре от Бергамот и пюре от Морски зърнастец. Бергамотът притежава интересен и различен вкус между лимон и сладък портокал, придава приятен свеж, цитрусов вкус на десертите и коктейлите. Морският зърнастец е суперхрана, защото съдържа повече витамин С от портокал, а вкусът му е сладко-кисел с незабравим аромат.  

 Топ 6 Съставки за готвене Louis Francois 

  Съставките за сладкарство и готвене Louis Francois помагат да постигнете перфектния десерт или ястие, на световно кулинарно ниво. Пектини, сгъстители, стабилизатори или желиращи агенти, ЕОС разполага с широка гама от адитиви за сладкарство. Агар- Агарът и говеждият желатин са перфектни за желиране, Стаб 2000 е идеален за сладолед, белтъкът на прах за френски макарони или меренг, а Пектин 325NH95 е подходящ за конфитюри, кули, топинги и гъсти текстури. Може да разгледате цялата селекция в сайта на ЕОС ХОРЕКА. Пикантният цитрусов вкус на какао от Еквадор и Доминиканската Република придава изживяване като никое друго. Награда World Food Innovation 2022. 

Ако сте любител на вкусната храна с впечатляващ външен вид, лесна за приготвяне и с отлични вкусови качества се доверете на EOS – LD DISTRIBUTION. Ще ги намерите в зала 2, щанд А8, екипът им ще бъде там от 13 до 16 февруари.