Новини

07.02.2025
Джелатото попада „под светлините на прожекторите“ в участието на Gelato team на СИХРЕ 2025

06.02.2025
От 18 до 21 февруари Гилдията на българските ножари и ковачи и Интер Експо Център обединяват усилия, реализирайки за първи път проекта в рамките на хорека изложението СИХРЕ и GastronomiX

05.02.2025
Производители, дистрибутори, доставчици, собственици и мениджъри на хотели, ресторанти, барове, кетъринг фирми, пицарии, супермаркети и др. се събират от 18 февруари на СИХРЕ 2025

05.02.2025
Специализирал в приготвянето на Pizza in Pala, Pizza in Teglia и безглутенова пица, майсторът се включва в две презентации на GastronomiX 2025

05.02.2025
Innovatech Robots представя 4 идустриални почистващи робота на СИХРЕ 2025, от 18 до 21 февруари, в Интер Експо Център

04.02.2025
D&P Foods представя изискано съчетание на вкусове от Италия и Австрия в зала 1, щанд А7 на изловжение СИХРЕ 2025

04.02.2025
На GastronomiX 2025 Gabriele Marrucci ще ще се включи в две презентации за пшеничното брашно и безглутеновата пица на 20 февруари.

03.02.2025
На 20 февруари, от 14:00 ч. българският виртуоз излиза на сцената заедно с шеф Gabriele Marrucci и Maestro Pizzaiolo Antonio Buonaugurio

01.02.2025
От предимствата на иновативния уред, който ВЕРА 94 ще представи на изложение СИХРЕ, могат да се възползват заведения за бързо хранене, снак барове, супермаркети и др.
No posts found