Работни обувки за професионалисти

Стил, функционалност, комфорт и сигурност – четири от качествата, които откриваме в SIKAFOOTWEAR 30201 Energy Laced Up

обувки

Удобните работни обувки са от основно значение за много професионалисти от сегментите, свързани с хорека сектора. Кулинари, сервитьори, бармани, сладкари и др. – голяма част от ежедневието на всеки упражняващ тези професии преминава именно на крак.

Посветила се на грижата за човешкото ходило, фирма КЛОГ ще представи SIKAFOOTWEAR, модел 30201 Energy Laced Up. Може да не го видите на пръв поглед. Но зад дизайна на маратонките се крие истинска работна обувка. Обувка, която осигурява целия комфорт и функционалност, които можете да очаквате от професионалните обувки. Проектиран и разработен за тези, които работят в кухнята, хотелиерството и ресторантьорството.

Най-новият модел на датската фирма SIKAFOOTWEAR

Безспорно, моделът 30201 Energy Laced Up е олицетворение на отличното съчетание между функция от последно поколение и стилна визия. „Тези работни обувки, тип „маратонки с връзки“, са идеални за готвачи, сладкари, сервитьори, бармани, кетъринг и въобще, всеки зает в хранително-вкусовата индустрия“, информират от фирма КЛОГ, чийто екип ще открием на изложение СИХРЕ 2024.

КУПИ БИЛЕТ >>

Благодарение на гладката горна част от микрофибър със стилни и минималистични детайли, тези работни обувки са устойчиви на замърсяване и отблъскват вода и различни видове течности. За подметката е използвана иновативната технология SIKA HexaGrip. Изработена е от издръжлива гума, която се състои от множество шестоъгълници, допринасящи за 360° устойчивост на хлъзгане и лесно пренасочване на течности далеч от подметката, осигурявайки по-добро сцепление на повърхности на закрито. Междинните подметки от EVA пяна правят обувките гъвкави, леки и удароабсорбиращи. Освен това, обувката е дишаща и абсорбираща потта, благодарение на мрежеста подплата с допълнително подсилване от микрофибър в зоната на петата.

SIKAFOOTWEAR, модел 30201 Energy Laced Up, тежи 357 гр (за номер 42). Моделът притежава сертификат EN ISO 20347:2022. Вие или екипът Ви се нуждаете от удобни, стилни и функционални работни обувки? Може би именно SIKAFOOTWEAR 30201 Energy Laced Up е решението за Вас. Със сигурност екипът на фирма КЛОГ ще ви даде повече информация на изложение СИХРЕ 2024 – в зала 1, щанд А6.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>