Барови чаши, цветен порцелан и продукти за презентация на блок маса – всичко на един щанд

Клиентът е доволен, когато на едно място открие максимален брой от продуктите, които търси. В духа на тази максима, VERTEX ще представи на СИХРЕ 2022 разнообразие от предложения. След като вече Ви запознахме с бранда ѝ BRIO, сега идва ред и на останалите акценти в участието на компанията.

VERTEX

Впечатление ще направи серията барови чаши ROMA 1960 на италианския производител Luigi Bormioli.  Коктейлните чаши са създадени, за да издигнат не само изкуството на коктейлите, но и работата на барманите. Сериите комбинират функционалност, естетика и креативност в едно. Дизайнът на всички чаши е разработен в колаборация с главния барман на нощния клуб Surfer`s Garden в Милано. Продуктите на LUIGI BORMIOLI са произведени от високотехнологично безоловно стъкло, патентовано под името SON.hyx®.

VERTEX

За презентацията на блок маса VERTEX ще предложи меламинови продукти. „Меламиновите плата и купи ще направят всяка презентация по-изискана, благодарение на елегантния си дизайн и виско качество“, коментират експертите от компанията. Меламинът е с отлична визия, наподобяваща порцелан, но съдовете са по-леки; качество, което доказва безспорните си качества в процеса на сервиране.

VERTEX

И разбира се – „Негово величество - Порцеланът“! Доказал се с преимуществата си, ще открием серията цветен порцелан ETHOS LYKKE на PORLAND. Фабриката произвежда изделията си от висококачествена английска глина и каолин, прилагайки специални техники. Изделията на PORLAND могат да се използват дълги години – без забележимо износване и нарушаване на декорациите. Продуктите са здрави и създадени както за домашна, така и за професионална употреба.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>