Текуща здравна ситуация и нейното влияние върху събитията в Интер Експо Център
Безопасността на нашите служители, клиенти и посетители е основен приоритет за нас.
Безопасността на нашите служители, клиенти и посетители е основен приоритет за нас.
Формулата на успеха е в съчетанието на бизнес платформа и професионална съпътстваща програма
В залите на последния ден от изложение СИХРЕ 2020 и кулинарното събитие GastronomiX 2020
Кулинарният директор на Le Cordon Bleu Лондон, собственикът на най-старата пицария в света и още известни имена пленяват съзнанието ни днес
Вторият ден на хорека изложението СИХРЕ 2020 предлага много продукти и разнообразна съпътстваща програма
С нов формат, в четири зали и под мотото „Завръщане в бъдещето“, бизнес платформата събира бранша в Интер Експо Център
Стилните идеи и технологиите са неразривно свързани с хотелиерския и ресторантьорския бизнес
Водещи лектори се събират на 29 януари на специализиран семинар от съпътстващата програма на изложение СИХРЕ
Свързаността и оптимизацията в работата са два ключови компонента за успеха на компаниитке от бранша
Под мотото „Завръщане в бъдещето“ професионалната платформа събира бранша от 28 до 31 януари в Интер Експо Център
Специлизиран семинар събира професионалистите-хотелиери в Интер Експо Център на 28 януари
Паоло Касагранде е сред кулинарните магьосници, които пристигат в България за GastronomiX 2020
Природосъобразност, технологичност и професионална съпътстваща програма ни очакват от 28 до 31 януари 2020 г.
Интер Експо Център ще представи първото самостоятелно издание на международния форум от близо едно десетилетие
Динамиката в сектора и ръстът на пазара – решителните показатели за обособяването на първото след осемгодишно прекъсване самостоятелно издание на изложение СИХРЕ
От 7 до 10 ноември международните изложения Месомания, Булпек, Светът на млякото, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и Сихре в Интер Експо Център представиха потенциала на бранша
Изложението отчете 20% ръст на участващите компании
Международните изложения МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ бяха официялно открити от министъра на земеделието, г-н Румен Порожанов
Вече 25 години международно изложение БУЛПЕК добавя иновативен стил към традиционния вкус на хляба и десертите
Работилницата за вкусове, изложение ИНТЕРФУД&ДРИНК, отваря врати в Интер Експо Център от 7 до 10 ноември
Следващите близо 4500 символа посвещаваме на специфични вкусове от страната и чужбина, които ще са в епицентъра на изложение Светът на млякото