Открийте тайната на Българския шафран

Шафран - съкровище, което ще превърне вашите продукти в неповторими шедьоври!

 

Присъединете се към - Сдружение на шафранопроизводителите в България - bgsaffron.org на GastronomiX 2024, в рамките на хорека изложение СИХРЕ, между 13-16 февруари и открийте несравнимата красота и безценните му ползи.

КУПИ БИЛЕТ за СИХРЕ 2024 >

Шафрановите нишки носят богатство на вековната традиция на земята ни, събирани ръчно и с любов, старание подплатено с научни изследвания.

За готвачите, предлагат интригуващи рецепти и възможност да внесете вкуса на рая в своите ястия. За любителите на полезната грижа за свежата и красива кожа, предлагат уникална козметика, обогатена с ароматен шафран. За собствениците на бизнес, предлагат вълнуващи възможности за развитие на търговията и седефените нотки на шафрана в парфюмерията и вкусовата промишленост.

Шафранът е известен и като "Българското червено злато". Съставен от най-изтънчената част от червените нишки, създадени сред чиста природа и мъдрост на древни времена. Магията на тази изключителна подправка със сигурност ще превземе и най-изисканите места от вашия творчески готварски ум!

Със своя богат вкус и аромат, българският шафран е не само превъзходна подправка, но също и чудесен лечебен ресурс, който може да подобри общото здраве на организма и да засили имунната система. Неговите антиоксидантни свойства подхранват и подмладяват кожата, подпомагат редица функции в човешкият организъм - правейки го идеалното средство за влагане в козметични продукти.

Към FACEBOOK страницата на GastronomiX 

Независимо дали сте собственик на бизнес в парфюмерията, козметиката или хранително-вкусовата промишленост, Българският шафран предлага безгранични възможности за създаване на подчертани и ексклузивни продукти, които ще пленят сетивата и сърцата на вашите клиенти.

 Предвид репутацията като производител на шафран, ще имате възможността да се насладите на най-качествената продукция с неповторими аромати и невероятен цвят, които си заслужават да бъдат отличени в майсторските ви творения.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на Българския шафран и да предоставите на вашата аудитория ексклузивността на вкуса и красотата, която само неговите цветни нишки могат да предложат.

Присъединете се към СИХРЕ, където ще се запознаете с най-впечатляващите продукти от шафран и ще откриете пътя към нови върхове във вашите бизнес идеи.

Вашите сетива и клиенти ще бъдат завладени от силата и благородството на българския шафран, което само допълва вашата професионална експертиза и желание за съвършенство.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>