Дамаската - магическият финален щрих

Дамаската е акцент в на фирма ЧАР на участието ѝ в изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow  

Кое е първото нещо, което виждате, прибирайки се у дома си? Своите мебели, разбира се. За да отговарят те на вашите естетически изисквания и едновременно с това, да бъдат качествени и функционални, е решаващ изборът на правилната дамаска. 

изложение

С богат избор дамаски, за всеки вкус, ни посреща на щанда си ЧАР. Компанията е изложител на СИХРЕ и #RetailShow 2022 и от 15 до 18 март пренася в Интер Експо Център богатото си портфолио от предложения. Сред продуктите, на които специалистите от компанията ще акцентират са дамаските “Кварц”, “Аоста” и “Джейд”.  

„Кварц” е нов модел фина дамаска с матов вид, широка цветова гама и изключителна мекота, която ще направи луксозна всяка мебел, за която я използвате. Продуктът е  подходящ за домашни любимци и е с технология за лесно почистване. 

изложение

Друго ново предложение на ЧАР е дамаска „Аоста“. “Тази година предлагаме нов вид дамаска, вдъхновена от естествената гледка на италианското планинско селце”, разказват от фирмата. Подходяща е за домашни любимци, лесна е за почистване и налична в множество цветове. Това от своя страна гарантира ще се превърне в новият Ви любим акцент в дома.

изложение

Кадифена и създадена без вредни химикали. Това е дамаска „Джейд“. Това предложение на ЧАР притежава технология easyclean за лесно почистване на петната, дори само с вода. Предлага се в широка гама цветове, подходяща е за домашни любимци и е изключително лесна за почистване, благодарение на технологията easyclean. 

Всички предложения на ЧАР ще откриете в зала 2, щанд D6 на изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow. В Интер Експо Център, от 15 до 18 март.