На Вашето внимание: бързите зарядни станции за електромобили KEMPOWER

Системата за зареждане на Kempower S-Series е особено подходяща за бързо зареждане за електрически леки автомобили и автобуси

Kempower

Статистиките за конструиране и продажба на автомобили през последните години са единодушни: дялът на електромобилите расте главоломно. Благодарение на качествата си, те могат да се използват за лични цели, за нуждите на продажбите, за логистиката. За да се придвижват те обаче, е нужно да бъдат захранвани с електричество. В тази посока е насочено участието на компания ЕНСИС в изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow, представяйки бързи зарядни станции за електромобили KEMPOWER.

Kempower

Системата за зареждане на Kempower S-Series е създадена за бързо зареждане на електромобили. Тя е особено подходяща за бързо зареждане за електрически леки автомобили и автобуси. Благодарение на структурата и принципа на работа на динамичното разпределение, се оползотворява оптимално мощността при едновременно зареждане на няколко превозни средства.

Структурата на системата е модулна. Това дава възможност Kempower да предлага мощности от 40 kW до 600 kW. До началото на изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow остават броени дни. От 15 до 18 март, в Интер Експо Център, ще получим подробна информация за KEMPOWER от специалистите на ЕНСИС в зала 1, щанд D8.

Kempower

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>