COLOP e-mark разкрива още свои тайни за бизнеса

Как да внедрим първия компактен мобилен принтер в хотелиерския си бизнес и при провеждане на събития? Разбираме в предстоящото изложение.

Съвсем наскоро Ви представихме приложенията в ресторантьорството и кафетерията на COLOP e-mark – първия компактен мобилен принтер. С възможностите си обаче, устройството, голямо колкото длан, определено заслужава допълнително внимание. Затова сега представяме ползите, които представяният от КОЛОП БЪЛГАРИЯ мобилен принтер носи на хотелиерския бизнес и събитийния сектор и които ще бъдат представине на изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow.

Когато говорим за хотелиерския бизнес, е повече от ясно: отмина времето, когато човек просто отива в хотел, за да си почине. Днес туристът отива за впечатления. За госта е важно как изглежда стаята, какви възглавници има, как ще бъде нахранен, какво ще прави на почивка и каква развлекателна програма може да предложи хотелът.

COLOP e-mark ви позволява:

? печат върху текстил: кърпи, покривки, салфетки, чехли и др.

? дизайн на флаери за екскурзии, вечерни програми, детски забавления, арт работилници и всякакви други събития

? печат върху специални пластмасови карти, гривни за хотелски събития

? маркиране на текстове и изображения върху табелите на вратите

? да посочите промоционални кодове на рекламни продукти или продукти от менюто

? да украсите детското меню или други пособия за парти

Всеки доволен клиент е истински съюзник, който с удоволствие ще ви препоръча на свои приятели и познати. Той ще разкаже за вашия хотел или хотел в интернет – социалните мрежи и сайтове за ревюта. Не е лесно да впечатлите гостите или да извлечете малко „уау“ от тях. С e-mark® на австрийската фирма COLOP можете да направите това лесно и без големи усилия.

Мобилният принтер създава лични съобщения за няколко секунди върху най-необичайните обекти, като салфетки, карти с менюта, дървени повърхности, халати, калъфи за възглавници, дори стени от гипсокартон и много други. Можете да използвате устройството и за персонализиране на ключови карти за стаите, индивидуални карти или рекламни материали, като инструмент за организиране на събития или просто като помощно средство за ежедневна работа в офиса.

Под следния линк ви предоставяме конкретна информация, като например видеозапис от приложението на е-mark в хотел в Steyr Австрия

https://emark.colop.com/de/e-mark/e-mark-fuer-die-hotellerie

Ако имате малък семеен бизнес това видео е за Вас:

https://www.youtube.com/watch?v=y7PTJOopACc

За събитията и празниците

Сега нека поговорим за провеждането на събития и празници. Просещавайки събитие, малко хора се замислят колко дълга е работата по подготовката му. Някои от процесите, които включва, са: намиране на подходящ ресторант, подреждане на зала, създавате на меню, настаняване на гостите, организиране на развлекателна програма от началото до края на вечерта. Всеки детайл е важен, ако искате да подарите на гостите си страхотно настроение и да оставите този ден в паметта им за дълго.

С мобилния принтер COLOP e-mark вие можете:

? да отпечатате цветно и стилно името на вашето заведение върху салфетки, покривки

? да посочите  промоционални кодове на рекламни продукти или такива от менюто

? печат върху входни ленти за китки и специални пластмасови карти

? украса на покани или благодарствени надписи на гостите

? украса на подаръчни торбички, опаковки с цветя или всякакви парти артикули

? печат на табелки за гости, табелки за маси за сядане с имена на гостите

Знаейки, как да създадете прекрасен празник за клиентите, позитивна и приятна атмосфера, вашата компания за събития няма да остане без положителни отзиви. А това означава, че винаги ще бъде търсена, с добри отзиви и желан ивент партньор!

Сами се убедихте в ефективността от използването на COLOP e-mark за нуждите на бизнеса си, нали? Ако искате да разберете още за безграничните възможности на първия компактен мобилен принтер, посетете щанда на КОЛОП БЪЛГАРИЯ, с N:А22 в зала 2 на изложение СИХРЕ и изложение #RetailShow.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>