КОЛОП БЪЛГАРИЯ представя първия компактен мобилен принтер – COLOP e-mark

Устройството работи чрез приложение за телефон, таблет и компютърна настолна версия

изложение

Броени дни остават до срещата с дългоочакван за пазара продукт. COLOP e-mark e първият компактен мобилен принтер, с размерите на длан, отпечатващ текстове, изображения, лога, QR и баркодове само с едно движение. Устройството представят специалистите от КОЛОП БЪЛГАРИЯ в зала 2, щанд А22. Качествата и приложенията разкриваме в следващите редове.

COLOP e-mark работи чрез приложение за телефон, таблет и компютърна настолна версия. Мобилното устройство се основава на мастиленоструйна технология и използва трицветна касета, благодарение на което е възможна всяка комбинация от цветове с максимален отпечатък 150 х 14 мм. „Няма значиние, колко голям е бизнесът Ви и в коя област е - туризъм, хотелиерство, кетъринг, сладкарство, ресторант, хранителна индустрия, реклама. Ограниченията са само във въображението“, споделят от компания КОЛОП БЪЛГАРИЯ, чието мото е „С внимание към всеки клиент!“.

В ресторантьорството

COLOP e-mark е отличен помощник в HoReCa сектора и малки семейни бизнеси, фермерски и занаятчийски продукти в лимитирани серии и разбира се – за малки и големи офиси и home-office дейности.

изложение

Освен грамотното представяне и специалния вкус на ястията, важни са детайлите, мотивиращи клиентите да се връщат отново. Формирането на лоялност у аудиторията може да се изгради по-ефективно с помощта на С COLOP e-mark, защото с него можете:

  • Да поставите името на заведение върху салфетки, покривки, табелки за маси
  • Да маркирате дрехите за персонала (престилки, тениски, ризи и др.)
  • Да посочите промоционални кодове на рекламни продукти в менюто, ваучери за отстъпка за редовни клиенти, клиентски и бонус карти за намаление

Персонализирайте всеки нужен елемент. Отпечатайте покани за събития, поставете тематични изображения върху предмети за декор, подаръци или кутии с етикети за доставка. Използвайте устройството си, за да правите сезонни оферти.

изложение

Ползите за сегмента „Кафенета и Сладкарници“

В градската суматоха и безкрайния водовъртеж на ежедневието, ароматното кафе се превърна в любим сутрешен ритуал за много от нас. Клиентите, посещаващи всеки ден кафенето, трябва да са доволни от високото качество на продукта и услугата, но и да запомнят заведението като място, в което получават положителни емоции и си почиват от натоварения работен ден. Е, COLOP e-mark е готов да помогне на бизнеса Ви, защото с него можете да:

☕️ да отпечатате цветно името на вашето заведение върху салфетки, покривки

☕️да персонализирате чашите за напитки, написвайки названията на напитки, сладкиши и оставяйки добри пожелания на клиентите

☕️ да номерирате всички ваши крафт пакети - за вкъщи или с доставка

☕️ да украсите детското меню или да стилизирате меню за конкретно събитие

☕️ да маркирате елементи на декора, създавайки уют, уникален стил и приятелска атмосфера

☕️ да отпечатате пожелания от вашето заведение или направите малки персонализирани подаръци.

Не забравяйте, че вниманието и специалното отношение към всеки гост зарежда с добро настроение и дава сили за целия ден. За такива емоции винаги ще се върнат при Вас!

изложение

Къде още е приложим компактният и иновативен принтер COLOP e-mark? Отговорът съвсем скоро ще ни дадат професионалистите от КОЛОП БЪЛГАРИЯ, които се включват с пълния си капацитет на изложения СИХРЕ и #RetailShow от 15 до 18 март в Интер Експо Център.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>