Да се запознаем с продуктите на Chef Club и Vitana

Екипът на Ди енд Пи Фуудс се грижи българският хорека сектор да получава чуждестранни продукти с безкомпромисно качество. Всички тях ще открием и на изложение СИХРЕ 2022

СИХРЕ

Какво е нужно, за да издава кухнята на ресторанта ни вкусни, качествени, запомнящи се и вдъхновяващи ястия? Това са качествените продукти. Именно те са във фокуса на дейността на Ди енд Пи Фуудс. А ето върху кои свои предложения ще акцентира компанията в участието си на СИХРЕ 2022.

Екипът на Ди енд Пи Фуудс се грижи българският хорека сектор да получава чуждестранни продукти с безкомпромисно качество. Компанията внася изделията на Chef Club и Vitana, предназначени за професионални готвачи и кулинари. Всички те са създадени от утвърдени специалисти в чешкия гастросвят, а целта е – спестяване на време, обогатяване на вкуса и менюто и лесно приготвяне във всеки тип обект от общественото хранене.

Chef Club – на Вашето внимание

„We inspire, you create!“ е мотото, което носи Chef Club. Всъщност, това е уникална гастрономична концепция за истински готвачи, внасяща модерни кулинарни тенденции в професионалната кухня. Продуктите са висококачествени, тествани от майстори в гастрономията, отличаващи се с вдъхновение, креативност и ефективност. Продуктите Chef Club помагат на майсторите-готвачи да приготвят вкусна храна от внимателно подбрани съставки – на балансирана себестойност. На българския пазар марката се отличава премиум пастообразни сосове и смеси от подправки за различни меса и ястия.

Готвим с вкус повече от 100 години

Продуктите с марка Vitana са известни не само в ритейл сегмента, но и с широката употреба в общественото хранене. HoReCa и кетъринг портфолиото наброява около 300 продукта. Сред тях – бульони, подправки и супи, които са подходящи за столовото хранене, институционалния и индустриалния сегмент. За производството на изделията си Vitana използва качествени суровини от доказани доставчици и обръща прецизно внимание на естествения и балансиран вкус на храната. Благодарение на рафинираните продукти Vitana е чест и доказан помощник в големи професионални кухни и трапезарии на различни институции.

„Готвачите, използващи продукти Vitana пестяват време и средства. Храната е много вкусна и се запазва постоянство в качеството на менюто“, коментират от Ди енд Пи Фуудс. Компанията ще разположи своя щанд, под N:D4 в зала 1.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>