Когато ви трябва продукт, който нямате, ПЕРФЕКТО ФС дава отлични решения

На СИХРЕ 2022 откриваме бизнес партньор за качествени и бързи доставки в хорека сектора, от всяка точка на света

ПЕРФЕКТО ФС

Нуждаете се незабавно от продукт, който обаче не ви е наличен към настоящия момент? Е, това означава, че ви трябва подготвен професионалист, който може на момента да открие всичко, от което се нуждаете и възможно най-бързо да го достави до Вас.

На изложение СИХРЕ 2022 ще открием щанда на доверен бизнес-партньор в сферата на бързата и качествена логистика в сегмента на хранителните и нехранителните продукти. Това е компания ПЕРФЕКТО ФС, която е част от семейството на Ростар БГ.

„Партнираме си с клиенти в ХоРеКа канала, доставяме всичко необходимо в гамата от хранителни и нехранителни продукти“, информират ни фирмените специалисти. Екипът на ПЕРФЕКТО ФС е готов да помогне на клиентите си в съставянето на менюто. „В случай, че не откривате търсения продукт ние можем да го доставим от всяка точка на света за Вас“, дъплват от компанията.

Стоките се доставят в срок, в правилното количество, до всеки клиент. Изложителят на СИХРЕ 2022 спазва строги стандарти за доставка и съхранение според изискванията за всеки конкретен продукт. Модерната система на компанията за разпределение при ниски температури позволява осъществяването на всичко това.

„Ние сме на разположение да извършим специална доставка в оказаното време, качество и количество на продуктите, които са Ви необходими“, обръщат се към клиентите си специалистите от ПЕРФЕКТО ФС. Тях ще открием от 15 до 18 март на изложение СИХРЕ, в зала 1, щанд G14.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>