Трюфелът или: Негово Величество, магическата съставка

Tartufi Jimmy се намира в стратегическа точка, която позволява развитието на най-ценните видове трюфели.

Това е Негово Величество – Трюфелът; един от най-специалните продукти за небцето ни.Трюфели на Tartufi Jimmy

Той е вид гъба. Съществува в три разновидности, а отделни екземпляри могад да струват десетки хиляди евро. Това е Негово Величество – Трюфелът; един от най-специалните продукти за небцето ни.

Под светлината на прожекторите трюфелът ще попадне и по време на изложение СИХРЕ, от 15 до 18 март в Интер Експо Център. Защото ще бъде основен „участник“ на щанда на B.V. Link. Компанията ще ни представи Tartufi Jimmy, посветена на изследването и разработването на нови отлични продукти за динамично задоволяване на изискванията на все по-взискателния пазар, предавайки ценностите на тази хилядолетна и естествена традиция с опит и страст. „Ние непрекъснато правим иновации, но същевременно поддържаме връзката с нашата благоприятна незамърсена територия“, коментира компанията.

Tartufi Jimmy се намира в стратегическа точка, която позволява развитието на най-ценните видове трюфели. Умбрия е зеленото сърце на Италия. Нейната територия е изпълнена с паркове, защитени територии и зони с натуралистичен интерес, подходящи за откривателски и приключенски обиколки.

Благодарение на залесената си и хълмиста повърхност, тя е запазила ценни трюфели от много разновидности от векове. Флора, фауна, водни пътища, езера и геоложки слоеве, всички елементи, които представляват същността на този уникален регион в света.

Предложенията от Tartufi Jimmy, B.V. Link ще ни представи в зала 1, щанд G2.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>