6 компании с потвърдена подкрепа от държавата за участието им в изложение СИХРЕ

От 15 до 18 март международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване ще се проведе в Интер Експо Център

финансиране

Общо шест български компании, които ще учасват с щандове на СИХРЕ международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване, ще могат да се възползват от държавно съдействие. Подкрепата е под формата на финансиране на участието им, осигурено чрез Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните преприятия (ИАНМСП). Изложение СИХРЕ предстои да се проведе в Интер Експо Център от 15 до 18 март.

Българските компании имаха възможност да кандидатстват за държавно финансиране до 26 януари по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.

След като документите на всички компании-кандидатки са били разгледани, ИАНМСП обяви имената на шестте одобрени за финансиране фирми, а именно:

  • СМАРТ ТЕХ СИСТЕМС ЕООД
  • МИКРОИНВЕСТ ООД
  • ЧАР ЕООД
  • УОТЪР ФЮЕЛ ИНЖЕНЕРИНГ БЪЛГАРИЯ ООД
  • НЕОТЕКС ЕООД
  • КЛУБФЕРБАНД-ИТА ООД

Сред разходите, които ИАНМСП поема, финансирайки българските компании, са: проектиране и изграждане на щанд, оборудване и обзавеждане на изложбеното място, медийни такси и регистрация на изложителите, услуги, консумативи, наема на изложбена площ и други.

Актуални новини и информация за проектите, по които български компании могат да участват в България и чужбина, ще откриете в сайта на ИАНМСП: www.sme.government.bg.

Актуална информация за изложение СИХРЕ, ще откриете в сайта www.sihre.bg. Своята онлайн регистрация за свободно посещение, можете да направите ТУК.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>