Коя витрина за сладолед съчетава визия и практичност и как лесно да разбием замразените продукти?

Стилни, практични, високопроизводителни и високотехнологични. Тези четири ключови думи може да отнесем към продуктите, които компания ТОМЕКО ще представи съвсем скоро на широката публика – по време на изложение СИХРЕ 2020.

С безупречна визия и практичност впечатлява вертикалната витрина за сладолед INSU от EK SYSTEM K. Тя има осем неръждаеми чекмеджета; всеки съд поставен в тях, е обграден с глюколова риза, което гарантира оптимална температура. Мащината може да се използва и като хладилник за съхранение.

Витрината е нискотемпературна от -20ºС до -5ºС, статична, с автоматично размразяване и изпаряване на конденза. Управлява се електронно и има LED осветление във всяко чекмедже, а плотът е неръждаем.

Освен чрез прозрачните съдове, различните вкусове на сладоледа се разпознават лесно и чрез етикетите на дръжките на чекмеджетата. Вертикалната витрина за сладолед INSU намира широко приложение в сладкарници, барове и ресторанти, силно впечатлявайки с външния си вид.

HotmixPro Giaz разбива замразените продукти

За приготвяне на сорбета, сладолед, кремове и емулсии и за разбиване на замразени продукти на пюре. Това е HotmixPro Giaz. Уредът за разбиване на замразени продукти е най-новото от марката, съчетавайки технология и иновация. С 12-те си скорости HotmixPro Giaz позволява разбиване на замразени продукти до пюре. Разполага с електронно управление и капацитет 1,4 л, както и с три режима на работа. Температурата достига от -18°до -22°С, с възможност за регулация на налягането.

Бързина, комфорт и удобство по време на работа... HotmixPro Giaz е създаден да улесни максимално натоварения процес в професионалните кухни.

Вертикалната витрина за сладолед INSU от EK SYSTEM K и HotmixPro Giaz, която разбива замразени продукти, компания ТОМЕКО ще представи на щанд А5, зала 2.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>