Топъл хладилник Еверео, островен моноблок Pasta Station и фурна CIBO – сред иновациите от ТОМЕКО

Използването на най-модерното обрудване и технологии е пряко свързано с успеха на всеки в хорека сектора. СИХРЕ 2020 ще бъде мястото, на което компания ТОМЕКО ще представи разнообразие от иновативни продукти, сред които – топъл хладилник Еверео, островен моноблок на Heko - Pasta Station и фурна CIBO.

„EVEREO® - The Hot Fridge на UNOX е иновация и революция в съхранението на готови храни“, коментират от компанията. Сред предимствата на уреда за съхранение на висока температура EVEREO® са:

  • съхраняв вакуумирани храни при температури 63°С÷70°С до седем денонощия
  • затопля е съхранява охладени и вакуумирани храни при температури 63°С÷70°С до десет денонощия
  • съхранява хранителни продукти при температури 63°С÷70 до 8 часа

Благодарение на тези програмируемите функции, ястията запазват вида и вкуса си на „току-що“ сготвени с часове и дни. По този начин не се изхвърля храна. За максимално удобство уредът се предлага с дясно или ляво отваряне. EVEREO® има 7-инчов сензорен дисплей, памет за 256 програми и прецизен контрол на температурата с точност до 0,5 °C, разполага и със сензор за следене на влажността на фурната и аларма при засичане на развакуумирана храна.

Ако се питате с какви технологии разполага EVEREO®, ето, представяме Ви ги:

  • Time List - за задаване на шест различни времена на съхранение едновременно
  • ReOrder Point - програми за следене на минимално количесто Sous-Vide порции в камерата
  • Maxi™ - за интелигентен контрол на въздушния поток
  • Control - задаване на влажност или сух въздух в проценти
  • SAFE™ - за постоянно студена външна повърхност на конвектомата

CIBO – още една революция

Посвещавайки се на клиентите си, ТОМЕКО представя CIBO – фурна за бързо готвене без използване на микровълни. Комбинираната конвекторна технология с грил и долен нагревател позволява изпичането еднакво добре на прeсни и замразени храни. „На щанд А5, зала 2 ще можете да се убедите сами, дегустирайки приготвена на фурната пица“, коментират от ТОМЕКО.

Компактна и с красив дизайн, за да подхожда на всяко кафене, магазин и заведение, фурната се предлага в няколко цвята. Тя е с вграден филтър, който премахва нуждата от вентилация. GN 2/3 съвместима, с работна температурата от 30°С до 290°С, изпича хранат за минути. Управлението е електронно, с 4,3" сензорен екран. Могат да се запаметяват до 24 програми.

Вкусна паста

Да, прочетохте правилно. ТОМЕКО ще ни представи островния моноблок на Heko – Pasta Station. Компанията ще даде възможност на посетителите да опитат прясно приготвена паста от иновативния уред и да се запознаят с останалите му приложения. Прецизният контрол на температурата позволява на Pasta Station варене на паста да намира приложение при регенериране, варене, варене на пара, поширане, су-вид и поддържане на храната топла.

Освен уред за варене на паста с бързонагряващ тръбен нагревател, две вани с капацитет по 17 литра всяка и асансьорен механизъм, моноблокът има два индукционни котлона с кръгли намотки, хладилна основа с четири чекмеджета GN 2/1 и работна температура +2°C/+10°C и отоплителен модул с 3 GN 1/6. Управлението е електронно, програмируемо, а отоплителният модул и паста кукъра имат бутони за ръчно първоначално пълнене, след което водата се долива автоматично. Съчетанието на тези уреди улеснява работния процес, спестява време, пространство и енергия.

Всички предложения на компания ТОМЕКО посетителите ще открият в зала 2, щанд А5.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>