Нов модел професионални обувки с премиера на СИХРЕ 2020

Новият професионален модел обувки QO500 на марката BIRKENSTOCK- Германия ще бъдат представени за първи път на СИХРЕ 2020. Модел QO500 представлява модерна маратонка,

която осигурява сигурна поддръжка и облекчава стъпалата, така че да можете да стоите, ходите и да бягате удобно в продължение на много часове през работния ден.

Характеристики на модел QO500:

            - изработени от водоотблъскваща гладка естествена кожа (WRU).

            - взаимозаменяеми анатомични коркови стелки с микрофибрно покритие.

            - подметка, устойчива на хлъзгане, мазнини и бензин(SRC,FO).

            - абсорбиране на енергията в областта на петата (E).

            - антистатична защита (A).

- сертифицирани, съгласно EN ISO 20347: 2012.

- клас на защита О2.

„КЛОГ“ ЕООД е фирма, посветена на грижата за човешкото ходило. Основна дейност на дружеството е търговия на едро и дребно с работни, ортопедични, комфортни и ежедневни обувки. Фирмата предлага голям избор на модели и цветове професионални обувки подходящи за работа в болници, лаборатории, спа центрове, производство, хотели, ресторанти и други. Обувките отговарят на всички изисквания на Европейските стандарти.

Марките, на които „КЛОГ“ е вносител са: Birkenstock- Германия, Sikafootwaer- Дания, WearerTech- Англия, Wock- Португалия.

Основната мисия на компанията е да осигури максимална грижа за краката с цел усещане на комфорт през целия ден – на работното място и в свободното време.

Най-новите продукти на компанията може да видите в зала 1, щанд А8.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>