Глътка живот от йонизаторите за алкална вода на Yang Water

Йонизаторите за алкална / водородна вода на Yang Water са достъпна възможност да разполагате с най-важното и значително нещо за Вас и Семейството Ви, а именно чиста и добра вода навсякъде около Вас и Вашите близки. 

За водата се пише много.

Тя е най-лесно достъпния продукт, защото е навсякъде около нас - у дома, в офиса, на вилата, в будката на улицата, в чашата в ресторанта. Малко са хората обаче, които се замислят всъщност с какво качество вода задоволяват нуждите на своя организъм. И в тази липса на ясна мисъл те правят една от най-големите грешки, свързани с ежедневната нужда от Здраве.

Най-великите умове на планетата са стигнали до извода, че водородната вода е най-мощният антиоксидант от природен тип.

Когато течността попада в организма, се започва масова неутрализация на свободните радикали. Такава напитка задължително трябва да присъства в диетата  за профилактика на онкологични заболявания и ежедневна грижа за нашето добро Здраве! 

Защо водородна вода? 

Водородните молекули са толкова малки. Те много бързо проникват в клетките на тъканите и  започват изпълнението на основната си задача, а тя е – свързване на свободните радикали и извеждането им от тялото на човека.

Наличието на йонизатор за алкална и високо водородна вода също така намалява Вашето използване на пластмасова вода. Човек закупува средно 7000 пластмасови бутилки за вода годишно, а  знаем, че едва 5% от пластмасата по света се рециклира и  влиза в повторна употреба. С Йонизатор за вода не само подпомагате Вашето здраве и Здравето на всички вкъщи, а и помагате на природата да не се замърсява с още и още токсичен отпадък.

Посетете щанд C4 в зала 4 за още една глътка живот.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>