Дизайн в технологията

Професионалният велотренажор Bike Personal на италианската компания Technogym беше представен  на изложението Salone del Mobile 2019.

Bike Personal е най-новият продукт от серията емблематични продукти за домашен уелнес Personal, които съчетават иновации, технологии и дизайн. Ще успеете да изпробвате удобството и да се насладите на стилния му дизайн на СИХРЕ 2020 от 28 до 31 януари. Продуктът е вдъхновен от науката и природата и е колаборация между Technogym (с три десетилетия изследователски опит в разработването на фитнес и уелнес продукти) и известния дизайнер на мебели и архитект Антонио Читерио.

Професионалният велотренажор Bike Personal обединява най-иновативните фитнес програми и емблематичен дизайн, който се вписва във всеки интериорен стил. Материалите, използвани за изработката на уреда са елегантни и изискани - микрополираната стомана и алуминий са с най-високо ниво на качество. Неслучайно новият продукт от серията беше представен на водещото мащабно събитие за продуктов и интериорен дизайн през април в Милано - Salone del Mobile 2019.

Персонално дигитално изживяване докато тренирате

Bike Personal е интегриран с дигиталната платформа MyWellness Cloud на Technogym, която предлага богато съдържание и тренировъчни програми, посветени на фитнес, спорт и здраве, достъпни на дисплея на продукта. Благодарение на UNITY – дигиталният сензорен интерфейс, потребителите получават персонализрано изживяване, което включва достъп до техните лични тренировъчни програми и данни, до избрани приложения, уебсайтове и социални мрежи. Друга опция за забавление е предлагания достъп до Netflix, Youtube и телевизионни канали.

 

Освен новия Bike, серията Personal включва още: иновативен крос тренажор Cross Personal, бягаща пътека Run Personal, хоризонтален велотренажор Recline Personal и Kinesis Personal - произведение на Technogym, което предлага 200 възможности за упражнения в по-малко от един квадратен метър и активира всички кинетични вериги на тялото благодарение на иновативната плъзгаща се кабелна система с въртене на 360°.

Уелнесът и здравословният начин на живот несъмнено са доминираща съвременна тенденция, влияеща върху всички потребителски сектори, а когато става въпрос за интериорен дизайн, търсенето на решения за фитнес се превръща в приоритет. Дизайнерските и иновативни продукти на италианската компания у нас внася АТАМА, която предлага и индивидуални решения за уелнес и фитнес зоната във вашия дом, клуб, хотел, спа център, офис или спортен комплекс.

Как компанията съчетава дизайн и технология разберете на СИХРЕ 2020 от 28 до 31 януари в зала 4, щанд B7.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>