Как да създадем успешен хотел, отговорите – от първо лице

 

Специлизиран семинар събира професионалистите-хотелиери в Интер Експо Център на 28 януари

Как да подобрим работата на хотела си? В какво да инвестираме и как модерните технологии могат да послужат за разрастването на бизнеса? Тези и още много други въпроси са в епицентъра на предстоящия професионален семинар „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“. Организатори са Хотелски форум, Българската асоциация на професионалистите в мениджмънта на хотели (БАПМХ) и изложение СИХРЕ. Събитието ще се проведе на 28 януари в Интер Експо Център, а за да се включат, участниците е нужно да се регистрират на тук.

Специализираният семинар е сред акцентите на съпътстващата програма на международно изложение СИХРЕ. Посветен на хорека сектора, на площ над 10 000 кв.м., форумът ще представи решения за професионално кухненско оборудване, посуда, интериорния дизайн, оборудването за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, софтуерни продукти.

Ключовете към успеха

Известни лектори от различни професионални направления, обвързани с менажирането на процесите, ще споделят опит, идеи и практически съвети по време на хотелиерския семинар. Сред тях ще бъдат Жулиета Серафимова, генерален директор на Sofia Hotels Management, дизайнерът Алекс Ковачев – управител на студио IDEA, Светослав Панев – генерален мениджър на Бест Уестърн Премиер София Еърпорт – българският хотел, „назначил“ робот-иконом. Сред лекторите откриваме имената и на: Милена Иванова (Севтополис Медикъл§СПА), Антония Писленска (генерален мениджър, Rosslyn Hotels), Светла Станева (мениджър корпоративно планиране, Дипломат Плаза), Ивайло Кожухаров (генерален мениджър, Бест Уестърн Плюс Хотел Експо София).

„Архитектурата на хотела като магнит за туристи: чрез по-добър дизайн към по-добра заетост“, е една от основните теми на събитието. Инвестициите в сектора, симбиозата между хотела на XXI в. и новите технологии са други от ключовете към успеха, на които лекторите ще спрат вниманието си. На практиките и управлението на хотела е посветен панелът „Какво пропускат собствениците?“.

28 януари. На този ден семинарът „Разговори с хотелиери: Как да създадем успешен хотел?“, в рамките на СИХРЕ, ще събере професионалистите от хотелиерския бранш в Интер Експо Център от 28 до 31-и януари. Всеки от присъстващите ще може да открие новостите в хорека сектора, посещавайки международното изложение. Сред останалите акценти в съпътстващата програма на СИХРЕ ще бъдат едно от най-чаканите кулинарни събития – GastronomiX, събиращо именити шеф-готвачи, както и най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or. Благодарение на съвкупността от продукти и услуги от България и чужбина, майстор-кулинари и професионална съпътстваща програма, изложение СИХРЕ е пресечна точка за хорека-бизнеса, професионалистите-хотелиери и ценителите на добрите вкусове.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>