С продуктите от БИС клиентът сам прави своите конфигурации

Индивидуалният подход е основен елемент в съвременния хорека сектор. Именно той заляга в успеха на фирма БИС, която ще представи продуктовото си портфолио по време на СИХРЕ 2020 от 28 до 31 януари в Интер Експо Център.

Сред новите предложения откриваме произведените в България газови котлони и газови печки. Компанията дава възможност за избор между шест линии, в един или два реда горелки, с дължина на работния плот до 2800мм. Горелките на системата са създадени в Италия. Херметичен работен плот предпазва от изкипявания и създава оптимални условия за работа. Клиентът може сам да избере конфигурацията на горелките според мощността им и материала, от който са избаротени скарите над горелките – чугун или неръждаеми.

На фирмения щанд присъстващите ще открият и произведени в България газови котлони с течаща вода. Работният плот разполага с течаща вода, а благодарение на структурата си той максимално предпазва от изкипявания. Горелките и горивната система са създадени в Италия. Мощни газови котлони дават възможност за конфигурация на броя горелки на работния плот.

Продуктите, които БИС предлага на българския пазар, ще откриете в зала 3, щанд В1.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>