Active Gym - фитнес оборудване за атлети

Професионално оборудване за фитнес центрове ще открият посетителите на международното изложение за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ 2020, което ще отвори врати от 28 до 31 януари в Интер Експо Център.

Уредите от серията Active Gym, които ще бъдат представени на щанда на Pulse Gym Shop, са създадени за атлети и съответстват на най-високите изисквания към биомеханика, ергономичност, дълъг срок на експлоатация и безопасност, обезпечаващи максимални спортни постижения. Комбинираната станция ActiveGym съчетава в себе си изчистен дизайн, функционалност и възможност за извършване на разнообразни упражнения.

Active Gym Dual 4 Station предлага компактни уреди, които не заемат твърде много място и са идеално допълнение за дома, залата, или офиса.

Извитата бягаща пътека Active Gym  Curve е друго интересно предложение, което се задвижва и регулира от трениращия. Тя бързо се ускорява след стартиране и се движи със същата скорост, с която и спортистът. Отсъствието на двигател означава по-ниски експлоатационни разходи и намаляване на изхвърлянето на парникови газове в атмосферата.

Уредът Leg Press пък дарява усещане за свобода, като функционира за разтягане на долните крайници по затворена кинетична верига. Той е идеален за увеличаване на масата на четириглавия мускул, мускулите в задната част на бедрата и седалищните мускули. Траекторията на завъртане на дисковете обезпечава оптимален профил на съпротивление, който се увеличава при приближаването на краката до пълно разтягане. Платформата за крака увеличава разнообразието от изпълнявани упражнения. Благодарение на конфигурацията от ръчки и положението на платформата за крака, незадействания крак е разположен удобно по време на тренировката на трениращия.

Предложенията за фитнес оборудване от Pulse Gym Shop ще откриете на щанд А11 в зала 4.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>