Пералните машини, които може да управляваме през смартфона си – Krebe-Tippo

От 28 до 31-и януари на международно изложение СИХРЕ 2020 ще бъдат представени най-новите перални на Krebe-Tippo. „Умните“ машини ще представи Хорека Трейдинг и Сервиз.

Нашата мисия е да създадем висококачествени и лесни за употреба решения в прането и в тясно сътрудничество с нашите клиенти“, коментират от фирмата производител.

516 Smart Laundry Concept

На Сихре 2020 за първи път в България ще бъдат представени новите възможности на Smart управление за перални AVANT 516. Контролерът дава възможност за използване на различни езици и графични изображения. „Да се работи с 516 Avant е лесно и гъвкаво. Общо 999 са програмите за свободно програмиране; всички те лесно се прехвърлят от USB“, разясняват специалистите.

Чрез технологичното управление се изпращат команди и получават данни от машините на Кребе-Типо. Чрез свързани устройства – смартфон, таблет или смарт-часовенк, могат да се проверява статусът на машините, да се управлява работният процес, да се получава статистическа информация за консумацията на вода и ток, както и за възможни грешки.

„Машините на Krebe-Tippo са достъпни навсякъде. Можете да сте на работа, на път или да си почивате у дома. С управление 516 машините са бързи и винаги свързани с вас“, отчитат производителите.

Продуктите на Krebe Tippo, представени от Хорека Трейдинг и Сервиз, ще откриете в зала 4, щанд А14.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>