Чист въздук – с AIRFREE

Качеството на въздуха е в пряка връзка с доброто здраве. Като изложение, на което компаниите представят най-модерни и високотехнологични решения, на СИХРЕ 2020 хорека секторът ще се запознае с характеристиките на AIRFREE – въздухопречиствателят, който фирма ЕВАНС ще представи.

„AIRFREE е естествено решение на проблемите, свързани с алергия, астма, чести вирусни инфекции, мухъл или замърсен въздух“, разясняват от компанията. Продуктът е с патентована и тествана технология, която използва единствено топлина за пречистване на въздуха.

Замърсеният въздух се въвлича в керамичното ядро на уреда чрез естествена конвекция на въздуха. В тази зона, независимо от устойчивостта си, алергените и микроорганизмите се унищожават от високата температура от 200°С. Уредът не използва филтри, не се нуждае от почистване или поддръжка, напълно безшумен е и е с ниска консумация на ток. Освен това гарантира 99% премахване на алергени на прахови акари, алергени на домашни любимци, полени, вируси, бактерии, мухъл, гъбички и органични и остатъчни миризми (цигарен дим, миризма от мухъл, от готвено, от препарати, застоял въздух и др); премахва замърсителите в затворените помещения и спира разпространяването на мухъл. „AIRFREE е получил различни награди заради качествата си“, отбелязват от фирма ЕВАНС.

Приложение

В офиса, у дома, в обществени заведения – местата на които продуктът може да се използва са толкова много.... AIRFREE е приложим и в складове за съхранение на плодове и зеленчуци, хотели, детски заведения и училища, лекарски кабинети, библиотеки, музеи и др.

AIRFREE ще бъде представен от фирма ЕВАНС в зала 2, щанд А24.

КЪМ ВСИЧКИ НОВИНИ >>